Luc is getrouwd en heeft drie kinderen, hij is werkzaam in Dendermonde en woont in Hamme, de Wuitensgemeente.
Luc is een oud-chiro-leider van Grembergen , is lid van het Hamse VVV , is politiek actief en is ook lid van één van de vele Hamse Carnavalgroepen.
Zijn passie in de vliegwereld gaat vooral uit naar Belgische militaire vliegtuigen.
Door de jaren heen heeft hij ondertussen ook een pracht van een verzameling bijeen die gezien mag worden.

Kitty Hawk werkt in de zorgsektor in Hamme en omstreken. Ze woont te Hamme en is een echte Wuiten.
Ze is reeds jarenlang actief in de Hamse carnavalwereld, maar heeft ook een passie voor boeken en sinds enkele jaren ook voor vliegtuigen na een bezoek aan het nationaal vliegtuigmuseum te Brussel.
Al doet het echte vliegen pijn aan haar oren tijdens stijgen en dalen, een vliegtuig instappen en meevliegen is één van haar grote passies.

Guy heeft reeds jaren een relatie met zijn vriendin, hij werkt in de openbare sector te Dendermonde en woont in Grembergen, een deelgemeente van de Ros Beiaardstad.
Guy is ook een oud Chiro-leider, is jarenlang actief geweest in de voetbalwereld en is momenteel medewerker bij Vigor Wuitens Hamme en zoals Luc is hij ook lid van een Hamse carnavalgroep, maar wel een andere.
Zijn passie in de vliegwereld gaat meer naar de geschiedenis van de luchtvaart.
Guy is momenteel bezig met een onderzoek naar een in 1962 gebeurd ongeval, dat plaats had in Duitsland en waar zijn oom bij om het leven kwam.

Onze tijger is getrouwd met de Fighterpilot en is werkzaam in Dendermonde. Zij is daarnaast voltijds huisvrouw die zorgt voor haar man , twee dochters en een zoon. Ze is ook een echte wuiten.
Door de jaren deelt ze de passie voor de luchtvaart samen met haar man, al is ze niet zo fanatiek