WHEN YOU
LOOK GOOD...
WE LOOK GOOD
BOOK YOUR NEXT SALON APPOINTMENT
Pricing

ALL INCLUSIVE VERZORGENDE SHAMPOO,CONDITIONER

VERSTEVIGER EN AFWERKINGSPRODUCTEN.
HAARTYPE KORT HALF LANG LANG
Snit Brushing 51 Euro 54 Euro 60 euro
Brushing 27 Euro 29 Euro 35 Euro
Kleuring 39 Euro
Baleage 49 Euro
Permanent 39 Euro
Highlights 56 Euro
Heren 25 Euro
Meisjes - 21j   Snit Brushing - 20 %
Jongens - 12 j     22 Euro
Welkom


Kapzones is meer dan dertig jaar geleden opgestart in Brasschaat door Nikki een gedreven jonge kapster met een gevoel voor kwaliteit en doorgedreven werklust. Ondertussen is de zaak gegroeid en zijn we reeds aan de tweede generatie kappers.
Misjel van den Brande zoon van nikki en pieter is net zoals zijn moeder een getalenteerde kapper. Op 21 jarige leeftijd werd de eerste "Belgian Hairdresser Award" in de catergorie "Younster" behaald. Ondertussen zijn er al vier "Belgian Hairdressers Awards" behaald door het zes koppig Kapzones Team.
Nikki en Misjel zijn samen met een team van vier kappers een sterk team. Zij volgen op geregelde tijdstippen binnen en buitenlandse opleidingen om de kwaliteit te garanderen.
Misjel Van den Brande is lid van "KEVIN.MURPHY BELGIAN EDUCATION TEAM" en na "GOLD.KEY WINNER" in 2015 is hij in 2016 toegetreden tot de club van "PLATINUM.KEY HOLDER".
Misjel Van den Brande verzord samen met "THE INTERNATIONAL KEVIN.MURPHY FAMILY" de kapsels op internationale Fashion weeks zoals Praag en Rotterdam. Op Nationale events worden de kapsels verzorgd door het "KEVIN.MURPHY BELGIAN EDUCATION TEAM" zoals in 2015 het gala van de uitreiking der MIA'S.
Moeder en zoon samen met ons kappers Team garanderen je een perfect kappersbezoek.
 
Produkten


Kapzones werkt met de beste produkten die op de markt te verkrijgen zijn. Ons hoofdmerk  KEVIN.MURPHY

Wie is KEVIN.MURPHY?
Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de wereld van mode, catwalks, film...
Hij is verantwoordelijk voor verschillende covers van internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Rush, GQ en vele anderen.
Hij begrijpt niet alleen de trends, hij creëert ze ook. Kevin Murphy verzorgt de styling van verschillende beroemdheden zoals Abbey Lee, Selma Blair, Kylie Minogue, Cate Blanchet, Sarah Winter, Enrique Iglesias, Heidi Klum, Linda Evangelista... en vele anderen.
Hij heeft, na 3 jaar de beste Hairdresser van Australië te zijn geweest, in 2007 de Australian Master Award gekregen. Hij ontving deze prestigieuze prijs voor zijn ongelooflijke bijdrage aan het profiel van de Australische hairdressing wereldwijd.

Wat is KEVIN.MURPHY?
KEVIN.MURPHY is een productlijn die alleen in salons verkocht wordt. Het bevat professionele, op fashion gerichte haarproducten die geboren zijn in de wereld van mode en hairstyling.
De productlijn bestaat uit shampoo's, conditioners, treatments en styling producten die allemaal afgestemd zijn op een specifiek haartype. Welke haartype je ook hebt, bij KEVIN.MURPHY vind jij de producten die jouw een echte fashionuitstraling geven.
Al onze producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuid behandelingen. Je ziet het resultaat meteen.
De missie van Kevin Murphy is om de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van styling via de catwalks van de wereld, met behulp van State of the Art techniek, direct naar de kapsalons te brengen en zo naar de consument.

ECO.FRIENDLY
KEVIN.MURPHY maakt gebruik van voor hergebruik geschikte hulpbronnen om zodoende de belasting op het milieu te verminderen. Al onze producten zijn sulfaatvrij en zonder parabenen. Alle verpakkingen zijn 100% recycleerbaar. De producten worden niet getest op dieren. KEVIN.MURPHY maakt gebruik van milieuvriendelijke oogst-en organische groeimethodes.
Kevin Murphy is actief begaan met ons mileu en maakt deel uit van het Climate Projrect. Deze non-profit organisatie zet zich in tegen de opwarming van de aarde.

Ons tweede merk Tigi Haircare
Tigi Haircare
Tigi Haircare is ontwikkeld door kappers voor kappers. TIGI heeft een breed assortiment aan haarverzorgingsproducten. Fashion, professionaliteit en creativiteit zijn de woorden die kenmerkend zijn voor dit trendsettende merk. Door de verschillende productlijnen binnen TIGI kan elke consument optimaal bevredigd worden in zijn/haar behoeftes.

Onbevreesde, alles-mag zelfexpressie. Ontwikkeld door de legendarische Anthony Mascolo en komt oorspronkelijk uit de Bed Head Studio in Londen. Bed Head leeft voor en ademt een 'edgy' houding en opstandige stijl. Wij breken alle regels, houden van fun en zijn moedige experimentalisten.
Onze producten zijn beeldend, rechtdoorzee performers met verslavende geuren voor eindeloze haarstijl mogelijkheden. Het is uw haar, op uw manier.
Kapzones
Armand Reusensplein 7
2930 Brasschaat
Tel: 03 6516087
E-Mail:  Nikki@kapzones.be
            Misjel@kapzones.be
Kapzones
Openingsuren

Maandag gesloten

Dinsdag 9u tot 17.30u
Woensdag 9u tot 17.30u
Donderdag 9u tot 18.30u
Vrijdag 9u tot 17.30u
Zaterdag 8.00u tot 16.00 u

Graag op afspraak
 
Contact