Welkom op de site van metaalbedrijf NYS

Metaalbedrijf Nys nv heet u welkom op zijn website en nodigt u dan ook uit om via deze weg ons bedrijf beter te leren kennen. Op deze site vind je alle informatie over de verschillende werkzaamheden. Voor een vrijblijvende prijsofferte kan u ons altijd contacteren.

Nys Nv

Een hoge kwaliteit :

Ervaren vakmensen, in combinatie met een uitgebreid machinepark maken Nys nv tot een uitzonderlijk bedrijf dat producten van begin tot eind zelf produceert. Het bedrijf kan volledig autonoom produceren en kan in alle productiestadia dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren. U bent altijd verzekerd van producten die strak gelast, perfect geconstrueerd en glad afgewerkt zijn. Daar maakt onze firma al jarenlang haar handelsmerk van.

Werfnieuws

Nys nv is de werken aan het afronden aan de Noord-Zuid Verbinding Centraal Station te Antwerpen. De huidige Noord-Zuidverbinding is een geboorde tunnel die het Antwerpse Centraal Station een snellere verbinding moet gaan geven met het noorden van de stad en provincie, en met Nederland. De verbinding is zo'n vier kilometer lang en gaat ondergronds tussen station Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en komt bovengronds net voor station Antwerpen-Dam. Aan de bouw werd begonnen in 1998, en op 23 maart 2007 werd de verbinding feestelijk geopend. De rest van de HSL wordt in juni 2007 in gebruik genomen. Nys nv heeft in het station alle metalen constructies en onderdelen vervaardigd.

 

Foto's project "Centraal station"

login: metaalbedrijf NYS