Welkom

Het opzoeken van genealogische informatie over je voorouders kan je vergelijken met het maken van een puzzel met onbeperkte afmetingen, waarvan de stukjes niet allemaal op voorhand klaar liggen in één doos. Het vinden van steeds meer stukjes geeft je een enorme voldoening! De interesse om meer te weten te komen over je voorouders komt vanzelf!

Ik ben sinds 2003 bezig met het opzoeken, inventariseren en publiceren van allerlei genealogische informatie i.v.m. de familienamen Van Deuren en Breugelmans.
Na 10 jaar vond ik het nodig deze site nog eens op te frissen en up te daten.

Op deze site kan je meer lezen over de verklaring en verspreiding van de naam Van Deuren. Ik heb tot op heden 12 takken Van Deuren onderzocht. In de toekomst hoop ik dat er een aantal takken zullen 'samensmelten', maar voorlopig kan ik daar nog geen uitsluitsel over geven. Het adelijke geslacht Van Doerne wordt beknopt beschreven. Het is mogelijk dat één van de takken Van Deuren afstamt van dit adelijke geslacht.

Tevens heb ik enkele kwartierstaten en stamreeksen opgenomen. Tenslotte ook een volledige genealogie van de familie Breugelmans.

Is je achternaam ook 'Van Deuren' en wens je meer info over je voorouders? Stuur gerust een mailtje dirkvandeuren@telenet.be .

Veel leesplezier.