Nieuws


Op de Kampioenschapsclubmatch van de Hollandse Bulldog Club (HBC) (11-11-07) werd Ferro als tweede geplaatst in de jeugklas met een uitmutende kwalificatie. In deze klas werden 14 honden ingeschreven.

Aantal inschrijvingen: 120. Keurmeester: Mevr. I. Mylemans (B)


Fantastische resultaten voor onze honden op de Nationale Hondenshow in Lommel (B) !!!!!!!!!!           (10-06-07)

Ferro van 't Genegoor won de Jeugdklas reuen, versloeg de beste Jeugdklas teef en werd verkozen tot Beste Jeugdhond.

Later die dag versloeg hij de Beste Teef (zijn moeder, Claartje van Marver's Fortuna) en de Beste Reu en werd verkozen tot BOB, en dat op een leeftijd van slechts 10 maanden.

Claartje van Marver's Fortuna werd Beste Teef en won het CAC.

Aantal inschrijvingen: 28. Keurmeester: Mevr. I. Mylemans (B).


Op de Jubileum Kampioenschapsclubmatch van de Hollandse Bulldog Club (HBC) ter ere van hun honderdjarig bestaan (17/18-05-07) kon Ferro voor de eerste maal meedoen in de Jeugdklas. In deze klas werden niet minder dan 30 honden ingeschreven.

En hij behaalde een prachtig resultaat!!! Op een leeftijd van net 9 maanden versloeg hij bijna alle andere jeugdreuen en werd als tweede geplaatst met een uitmuntende kwalificatie!!

Aantal inschrijvingen: 405. Keurmeesters: Mr. B. Bosch (NL) - Mr. Van Raamsdonk (NL)

Vivi en Ole van de Fithian's kennel hadden ook de vader van Ferro, Fithian's El-Frederik, ingeschreven voor deze show. Natuurlijk hebben we van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een foto te nemen van deze twee mooie jongens.


Op de Internationale Show in Antwerpen (17-04-07) heeft Ferro, voor de derde keer op rij, zijn klasse gewonnen. Opnieuw werd hij tot Beste Pup van het ras verkozen.

Aantal inschrijvingen: 31. Keurmeester: Mevr. De Wilde.


Op de Show in Wieze (17-03-07) werd Ferro verkozen tot Best of Breed Pup. In de erering werd hij bij de beste zes pups van die dag geselecteerd (totaal aantal pups was 63).

Claartje kreeg het reserve CAC.

Aantal inschrijvingen: 11. Keurmeester: Mrs. J. Larive (F).


Fantastische resultaten op de Belgische Clubmatch !!!

Claartje van Marver's Fortuna werd Belgisch Clubwinner 2007

Claartje won de kampioensklasse, werd Beste Teef en won het CAC. Later op de dag werd ze verkozen tot BOB.

  

Op zijn eerste show werd Ferro van 't Genegoor verkozen tot Beste Puppy Reu.

Aantal inschrijvingen: 63. Keurmeester: rasspecialist Mr. Neil Birks van de Birique Kennel (GB).


Op de Internationale Show in Moeskroen (B) (28-01-07) werd Claartje Beste Teef en kreeg het CAC en CACIB. Aantal inschrijvingen: 19. Keurmeester: Mr. N. Deschuymere (B).


Tweede kampioenstitel voor Claartje!

Op de Internationale Show in Wijchen (NL) (18-12-06) kreeg Claartje het resCAC en resCACIB. Met dit resultaat is Claartje nu Nederlands Kampioen. Aantal inschrijvingen: 31. Keurmeester: Mevr. I. Onstenk-Schenk (NL).

Wij willen Marc bedanken voor het showen van Claartje.


Op de Internationale Show in Genk (B) (10-12-06) werd Claartje Beste Teef en kreeg het CAC en CACIB. Aantal inschrijvingen: 31. Keurmeester: Mr. F. Istas (F).


10 augustus is Claartje bevallen van 2 pups, een gestroomde reu en een gestroomde teef.

Kijk op de puppy pagina voor meer foto's.


30 dagen na de eerste dekking werd een echo gedaan bij Claartje.

Hieruit bleek dat ze drachtig is, de pups worden rond 11 augustus 2006 verwacht.

   


Claartje is gedekt door Fithian's El-Frederik (11-06-06).

Wij willen Vivi & Ole bedanken om deze prachtige reu vrij te geven voor dekking. Verder zou ik Marc willen bedanken voor het aangename gezelschap tijdens de lange trip naar Denemarken.


Claartje is kampioen!

Op de internationale show in Luxemburg (L) (26-03-06) won Claartje haar laatste CACL om Luxemburgs kampioen te worden. Ze werd niet alleen als eerste geplaatst in de open klas (10 inschrijvingen) met een uitmuntende kwalificatie, ze werd ook Beste teef en won zo het CACIB. Totaal aantal inschrijvingen was 54. Keurmeester: Mr. P. Cottafavi (L)


Op de clubmatch van de Belgische Club (19-02-06) werd Claartje eerste als eerste geplaatst in de open klas met een uitmuntende kwalificatie (10 inschrijvingen in klasse).

De nestzuster van Claartje, Charlothe van Marver's Fortuna, werd Beste teef en won haar laatste CAC om Belgisch Kampioen te worden. Marc and Marieke, hartelijk gefeliciteerd!!