(http://users.telenet.be/gentkot)

 

GENT – Studentenflats te huur                                          Update: 2017.05.17

Alle (degelijke, mooie en comfortabele) flats zijn gemeubeld, met eigen badkamer en kitchenette en hebben gratis internet.

 

Voor contact: F. De Tant, 055/42.40.00,  0475/45.14.74,  fernand.de.tant@telenet.be

 

                                                                                            

Res. EUREKA(Deel De Tant) :                                                                                               Res. UILKENSNEST:

Zwijnaardsesteenweg 124, 9000 Gent                                                                                                          Uilkensstraat 56, 9000 Gent

 

 

Wat ons deel van Res. Eureka en wat Res. Uilkensnest betreft zijn

voor het werkjaar 09/2017 tot 08/2018 al onze flats al verhuurd !

 

 (Voor onze mede-eigenaar in Res.Eureka: bel 055/45.52.97 of 0497/64.01.54)

 

*****

 

A.    Eureka: Alg. kenmerken van alle flats:

-          De residentie heeft het statuut van “mede-eigendom”. Er zijn twee eigenaars die elk een aantal flats verhuren. De huurcontracten worden door elke eigenaar afgesloten en de syndicus (een van de eigenaars) zorgt voor het algemeen beheer van de residentie. Hier staan dus enkel de huurmogelijkheden vermeld van de eigenaar F. De Tant, tevens syndicus. De andere eigenaar kan gecontacteerd worden op 055/45.52.97.

-          De residentie werd speciaal ontworpen voor studentenflats en werd volledig nieuw gebouwd in 1996.

-          De constructie is volledig in metselwerk en beton, met betonnen gewelven en volledig stenen trappen en vloeren.

-          Alle buitengevels, de daken en de scheidingsmuren met de aanpalende woningen werden degelijk geďsoleerd en in alle ramen zit isolerend dubbel glas.

-          Alle nodige veiligheidsmaatregelen werden genomen: branddeuren, branddetectie en –alarmsysteem, rookluik, noodverlichting, brandladder, brandblussers en –dekens, …

-          Elke flat heeft zijn eigen badkamer (grote douche, lavabo en w.c.) en kitchenette (o.a. afwasbak, 2 elektr.kookplaten, dampkap en frigo). Buiten de gangen, de trappen, de koer met overdekt fietsrek en afvalberging en het technisch lokaal zijn er dus geen gemene ruimten.

Fietsrek:         Afvalberging:           Techn.lokaal:     

 

-          Kwaliteitsvolle elektriciteitsinstallatie met ruime mogelijkheden. Elke kamer heeft zijn eigen teller van de maatschappij en krijgt zijn afrekening rechtstreeks van die maatschappij.

-          Elektrische verwarming met nachttarief (accu-kachels). Ook de boiler werkt elektrisch en op nachttarief.

-          Bewoning voorbehouden aan studenten (geen hoofdverblijfplaats toegelaten) en in principe voor slechts 1 bewoner per flat.

-          Overdekte gemene fietsenberging voor 1 fiets per bewoner.

-          Parlofoon voor elke flat.

-          Gratis internet in elke flat en aansluitingsmogelijkheid voor TV en/of vaste telefoon.

-          De huurcontracten worden principieel afgesloten voor 12 maanden van 01.09 tot 31.08 van het volgend jaar.

 

*****

 

B.     Uilkensnest: Alg. kenmerken van alle flats:

-          De residentie werd speciaal ontworpen voor studentenflats en werd daartoe bijna volledig verbouwd in 1998. Bij die verbouwing ( waarbij de mooie Art Deco-voorgevel werd bewaard) werd veel aandacht besteed aan een degelijke isolatie, vooral van de nieuwe achtergevels, de daken en de ramen. Die laatsten werden alle vervangen en voorzien van kwaliteitsvol isolerend dubbel glas.

-          Alle nodige veiligheidsmaatregelen werden genomen: branddeuren, brandwerende bescherming van gewelven en trappen, branddetectie en –alarmsysteem, noodverlichting, brandladder, brandblussers en –dekens, …

-          Elke flat heeft zijn eigen badkamer (grote douche, lavabo en w.c.) en keukenblok (o.a. afwasbak, 2 elektr.kookplaten, dampkap en frigo). Buiten de gangen, de trappen en de fietsen- en afvalberging zijn er dus geen gemene ruimten. De flat achteraan op het gelijkvloers beschikt privatief over de koer; twee andere flats (op de verdiepingen) over een groot privatief zonneterras.

 

                           

Achtergevel                                                               Gang gelijkvloers                                                                                                         Fietsrek

 

-          Degelijke elektriciteitsinstallatie met ruime mogelijkheden. Elke kamer heeft zijn eigen teller van de maatschappij en krijgt zijn afrekening rechtstreeks van die maatschappij.

-          De verwarming werkt op gas, maar de boiler op elektriciteit (met nachttarief).

-          De waterleiding is voorzien van een waterontharder.

-          Bewoning voorbehouden aan studenten (geen hoofdverblijfplaats toegelaten) en in principe voor slechts 1 bewoner per flat. Voor de grotere studio op de 2de verdieping zijn wel 2 bewoners mogelijk.

-          Overdekte gemene fietsenberging voor 1 fiets per bewoner.

-          Parlofoon voor elke flat.

-          Gratis internet in elke flat en aansluitingsmogelijkheid voor TV en/of vaste telefoon.

-          De huurcontracten worden principieel afgesloten voor 12 maanden van 01.09 tot 31.08 van het volgend jaar.

 

 

Voor contact:   F. De Tant,   055/42.40.00,    0475/45.14.74,    fernand.de.tant@telenet.be

(http://users.telenet.be/gentkot).