Probus Club Geel
In vreugde en vriendschap
Ik ben lid

Home  Agenda  Mededelingen  Leden  Statuten  Reglement  Verslagen  Geschiedenis  Probus-Belgium
Voor 'Leden', 'Statuten', 'Huishoudelijk reglement' en 'Verslagen' moet je lid zijn van Probus Geel en eerst inloggen.

Informatie over Probus in het algemeen

Probus is mogelijk ontstaan uit de wetenschap dat de derde leeftijd, de vergrijzing van de bevolking, een probleem zou kunnen worden. Een enorm cliché waarbij men veronderstelt dat oudere mensen alleen maar voor problemen zorgen, alleen maar problemen scheppen.
Dat is natuurlijk doemdenken, zonder rekening te houden met het prachtige, menselijke potentieel dat in deze groep verborgen zit. Maar gelukkig, de wereld verandert, om het met een even groot cliché te zeggen. Probus is geen vluchtheuvel geworden voor oudere mannen. Probus is niet de prullenbak van service-clubs waar je achteloos een niet meer zo belangrijk werkstuk in wegsmijt.
Probus is een groep mensen die na hun professionele leven niet uitdoven, die samenleving en cultuur hoog in hun vaandel dragen en genieten van gouden ogenblikken, die soms wel wat aarzelend aanvaard worden, maar in hun Probus dagboek opgeschreven staan als heerlijke momenten.
Voor meer informatie over Probus-Belgium verwijzen we naar de website van Probus-Belgium.

Beknopte informatie over Probus Geel

Voorzitter: Gerard Vissers. U kunt hem e-mailen op gerardvissers@telenet.be of telefoneren op 014 587878.
Ondervoorzitter: Jan Luytens
Penningmeester: Jef Verrezen
Protocolchef: Emiel Kersemans
Secretaris: Luc Vandervoort

Probus Geel houdt zijn statutaire vergaderingen elke 2e en 4e dinsdag om 12.00 uur in Het Wijnhuis, Stationsstraat 56, 2440 Geel, tel. 014 588771, e-mail info@het-wijnhuis.be.