Laatste Nieuws

OPTREDEN IN M.A. op vrijdag 9 april 2010

12-01-2010

Omdat Yahoo al zijn Geocities-websites zomaar van zijn servers verwijderd heeft, was mijn website over onze eerste Geustravel volledig verdwenen. Via veel omwegen heb ik het grootste deel van die website kunnen recupereren.
Ik heb me de laatste dagen dan ook bezig gehouden met een volledige nieuwe website te ontwikkelen via Google sites. Zo bleef het tenminste gratis webruimte.

Mijn eerste grote reisdagboek is vanaf nu dus te bezichtigen via : http://sites.google.com/site/geustravel2002

09-01-2010

De Music-pagina is aangepast. Check it out !


07-08-2008

Ondertussen heb ik me ook bezig gehouden met het onderhouden en verder ontwerpen van de 'Howlin Roaddogs website'.
Deze band brengt een groot aantal eigen nummers, aangevuld met enkele originele covers van o.a. Stevie Ray Vaughn, Norah Jones,...enz.
Kortom een explosieve mengeling van blues, rock en jazz.

CHECK IT OUT !!!

 01-05-2008

Ik heb een slideshow online geplaatst van een selectie uit de duizenden foto's, gemaakt tijdens onze reis door Australië.
Surf naar : http://users.telenet.be/geusweb/gie.html
voor een aparte slideshow-pagina.

 


22-03-2008

Er is me gevraagd om een nieuwe website in mekaar te zetten voor de groep 'Ed & The Hot Burritos', een keigoeie bluesband en zeer goede vrienden van mij. De bedoeling was om een zo simpel mogelijk ogende site te creeëren, zonder toeters en bellen. De website is nog in volle constructie, maar de eerste voorlopige versie is al online gesmeten. Check it out on http://www.hotburritobluesband.be.

03-11-2007

De nieuwe blog is gecreeërd. Dit zal de plek zijn, waar jullie onze avonturen in Australië zullen kunnen volgen.


http://geustravel2008.blogspot.com/

09-10-2007

't Is weer bijna een jaar geleden dat ik de website nog eens bijgewerkt heb. Maar nu zal er regelmatig weer nieuws te rapen vallen op het GeusWeb. We trekken namelijk weer de wijde wereld in. Op 31 december (jaja, high in the sky op oudejaarsnacht) vertrekken we voor enkele maanden naar Australië. Eerst een tussenstop in Hong Kong en dan met een campertje (vréé goe meegevallen, vorige keer) de oostkust van het land 'down under' verkennen. Op 19 maart zullen we terug in ons Belgenland zijn. (misschien hebben we wel een regering tegen die tijd) Ik zal weer een poging ondernemen om een travellog bij te houden onderweg, zoals bij onze laatste grote reizen. Later meer info hierover.

13-11-2006

Omdat de Webstattellers tegenwoordig vervelende popups veroorzaakten, heb ik ze volledig van de website verwijderd. Mijn excuses als die popups iemand geërgerd heeft.
Er zijn ook weer verschillende links toegevoegd op de linkspagina.
De Nieuwzeelandpagina's zijn lichtelijk aangepast. Een overzichts-pagina met een rollover-image voor elke pagina is toegevoegd. Blijf echter het probleem houden dat de afbeeldingen niet te zien zijn als de oorspronkelijke weblog niet eerst ingeladen is geweest. Ik zoek verder om ook dit probleem op te lossen.

28-03-2006

We zijn weer terug in Belgenland. De website 'Geustravel 2006' is bijgewerkt. De weblog is nu ook in websitevorm gegoten. Met een meer logische volgorde over het verloop van de reis. Nu nog de duizenden foto's uitsorteren en een compilatie samenstellen om op deze website onder te brengen.

 

25-12-2005

De nieuwe website 'GEUSTRAVEL 2006' is in zijn eerste vorm op het net gezet. Er is algemene info en een hele linksbladzijde voor de Nieuwzeelandreiziger. Maar natuurlijk is het vooral de bedoeling om een soort reisdagboek online te brengen over onze reis naar Nieuw Zeeland. Ik heb daarom een webblog (we moeten een beetje de trend volgen, hé) opgezet die in de website geïntregreerd wordt.

Wie een beetje wil volgen wat wij (Hilde en Gie) zo allemaal meemaken op onze rondreis door Nieuw-Zeeland, één adres : GEUSTRAVEL 2006.

31-10-2005

Na lang zoeken heb ik een gratis plekkie gevonden voor de G.T.Moore website en Paul Couters webpages. Ik moest ze wel op één of andere manier uit het GeusWeb verwijderen want mijn limiet van 50MB was bijna bereikt door de toevoeging van dit alles. Bij Atspace.com kan ik gratis webruimte krijgen en, wat heel belangrijk is, zonder reclametoevoeging. De nieuwe URL is nu http://gtmoore.atspace.com . Alle Geusweb adressen die deze websites eerst herbergden, krijgen nu automatisch een redirect naar Atspace.

22-10-2005

PROBLEEMPJE !
Planet Internet België is voorgoed verdwenen van het internet. Ook de websites op hun server zijn niet meer bereikbaar. En laat dat nu juist de server zijn waar de G.T.Moore website en de Paul Couter bladzijden al jaren geleden hun plekje gevonden hadden. Nu, Planet Internet was al jaren geleden overgenomen door Scarlet, maar al die tijd was het URL'tje perfect blijven werken en kon ik op die 'free webspace' (zelfs al had ik daar al jaren geen ADSL-verbinding meer) mooi blijven verder werken en de websites updaten.

Nu dus niet meer ! Zonder verwittiging is alles verdwenen van het web.

Ik heb alles overgeheveld naar het Geusweb. Alles werkt nog niet perfect door die overheveling, maar dat is een kwestie van tijd en zoeken. Het spijtige natuurlijk is wel dat alle links die op externe sites verwezen naar G.T.Moore en Paul Couter nu een fout-pagina als resultaat krijgen.

In ieder geval, op de volgende URL's kan je nu de vroegere sites bekijken :

G.T.MOORE

PAUL COUTER

17-10-2005

Nieuws in geustravelworld : we hebben een camper gehuurd om door Nieuw-Zeeland te trekken.

28-08-2005

Nieuw op het GeusWeb : De NIEUWSPAGINA. Volg het laatste nieuws up to date op het GeusWeb.

Ik heb een weblog ontwikkeld om iedereen de mogelijkheid te geven de volgende GeusTravel op de voet te kunnen volgen. Het is nog in een ontwikkelingsfase, maar je kan toch al gaan bekijken hoe het er uit gaat zien. GEUSTRAVEL 2006 WEBLOG.

20-08-2005

Donderdag hebben we bij Airstop onze tickets geboekt voor de volgende reis. Op 3 januari 2006 vertrekken we naar Nieuw-Zeeland voor ongeveer 2,5 maanden. Op de heenreis zullen we een tussenstop van 4 dagen in Singapore doen, om dan op 8 januari over Sydney naar Auckland, Nieuw Zeeland te vliegen. Ik zou heel graag met een camper door Kiwiland reizen en ben op het moment dan ook bezig met alle mogelijkheden uit te zoeken op het internet. Op 20 maart zullen we dan weer terug keren naar ons Belgenlandje. Zie de geustravelpagina voor een reisschema.

29-07-2005

Een eerste poging om wat foto's van onze Baltische reis op het net te gooien.

klik op de foto om naar een overzicht te gaan.

07-07-2005 :

Zondag is het weer zover. We hebben een drietal weken vakantie en we trekken er dus weer eens op uit. Deze keer met de auto. Zoals altijd heb ik zo weinig mogelijk gepland. Daar waar half West-Europa naar het zuiden van Europa afzakt, hebben wij besloten om naar het Oosten te trekken. Zondagmorgen rijden we gewoon richting Berlijn en ik hoop dat we diezelfde dag in Polen aankomen. Ergens is de bedoeling dat we later door de Baltische staten Lithouwen, Letland en Estland zullen reizen. Maar we zien wel waar we uitkomen.
Over een paar weken volgen de foto's en misschien een reisverslag (als de inspiratie me niet in de steek laat).

10-05-2005 : * een paar fotootjes toegevoegd over onze Istanbul-trip op de geustravelpagina

* Oh La L'Arno! : surf naar de website van Radio 1 en luister online naar een programma over de beginjaren van Arno en Paul Couter.

21-03-2005 : keuring door M-keuring

06-03-2005 : Er is een nieuwe versie van Hitman Pro. Nieuwe pagina toegevoegd : Hitman Pro 2

26-02-2005 :
Zowel www.droessaert.com als www.sitekeuring.com heeft het GeusWeb een zilveren Award toegekend.

14-02-2005 : Het GeusWeb bestaat vandaag 1 jaar ! De site is tot nu toe 1250 keer bezocht .
Enkele links bijgevoegd op de linkspagina. Belangrijkste : de website van Dr Blue Beat, de Ska-groep van Ruud en co, een kennis uit Limburg.

04-02-2005 :
www.siterecensie.com heeft het GeusWeb een golden Award toegekend.

22-01-2005 :
* Pagina TuneUp Utilities 2004 toegevoegd
* Ik heb 4 Gmail-accounts weg te geven. Wie is geïnteresseerd ?
Mail mij !

15-01-2005 : Tips aangepast - Pagina Hitman Pro toegevoegd.

Ook de links-pagina is weer eens bijgewerkt.

Natuurlijk zijn alle opmerkingen en tips nog altijd welkom.
Op de info-pagina vind je wel een manier om mij te bereiken.

 


klik hier om The GeusWeb toe te voegen aan jouw favorieten

 

www.webcreatief.nl: Websitekeuring -  golden award nr. 3965 verleend door Siterecensie.com op vrijdag 4 februari 2005 -

  visit site-evaluation.com for more information

 

 

 

 


klik hier om mijn gastenboek te lezen of te tekenen.