Al sinds mijn jonge jaren heeft de reismicrobe zich grondig in mijn lijf genesteld. Vanaf mijn twaalfde al reis ik naar andere oorden om daar de plaatselijke cultuur op te snuiven. Buiten naar zowat alle landen van Europa ben ik ondertussen ook naar Zuid-Afrika, Egypte, Mexico, Thailand, Vietnam, Indonesië, India, Laos, Singapore, Hong Kong, Australië en Nieuw-Zeeland getrokken. Ik hoop dat ik dat tot het einde mijner dagen mag volhouden en nog veel nieuwe plekjes zal ontdekken.

Geustravel 2008 - Australia - The land Down Under

Weer een campertrip : Gedurende de maanden januari, februari en maart 2008 verkenden we de Oostkust van Australië.

Voor de travelblog klik op de volgende link :
http://geustravel2008.blogspot.com/


 

 

GEUSTRAVEL 2006 - een reis door Nieuw-Zeeland

Ga naar de website 'GEUSTRAVEL 2006'

Deze keer had ik gekozen voor het prachtige Nieuw-Zeeland. Bijna drie maanden zijn we met een campervan door dit majestueuze land getrokken. Een reis die ons voerde langs de meest indrukwekkende fauna en flora die we al ooit mochten aanschouwen. Walvissen bekijken, zwemmen met dolfijnen, een echte gletsjer beklimmen, grotten met tienduizenden glimwormen aanschouwen … Het leek wel of er geen einde kwam aan nieuwe uitdagingen en avonturen.

Ook deze keer heb ik een soort reisdagboek gemaakt, zodat familie en vrienden onze belevenissen op het internet konden mee volgen. Het is een website geworden met als hoofdthema het reisverslag, maar ook met veel info en links voor de toekomstige Nieuw-Zeelandreiziger. Voor de geïnteresseerden : http://users.telenet.be/geusweb/travel

 

GEUSTRAVEL 1 :Oktober 2002 tot maart 2003


Begin oktober 2002 zijn Hilde en ik vertrokken op een 160-dagen durende reis door Zuid-India, Thailand en Laos.
On the road heb ik een soort reisverslag-dagboek bijgehouden dat ik online plaatste, zodat iedereen onze reis kon meevolgen.
Onderweg heb ik met mijn digitale camera ook honderden foto's genomen.

Het reisverslag kan je lezen op de website 'Geustravel'.

 

 

Juli 2005 : 5 hoofdsteden-trip

Een foto-reportage van onze Baltische reis.
Wij noemen die reis graag de '5 Hoofdsteden-trip', omdat we de hoofdsteden van Duitsland, Polen, Lithouwen, Letland en Estland hebben aangedaan.

.


klik op de foto om naar een overzicht te gaan

Mei 2005 : ISTANBUL

Enkele foto's van de trip naar Istanbul (klik om te vergroten)