TuneUp Utilities 2008

Met TuneUp Utilities 2004 maakt u Windows sneller, praktischer en veiliger. Alle belangrijke aspecten van de systeemconfiguratie, zoals de beveiliging, de opruiming en het onderhoud, werden samengebracht onder één moderne grafische interface.

 

* Met TuneUp® SysteemBeheer kunt u het hele besturingssysteem naar wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de visuele effecten uitschakelen, het systeem beveiligen of handige functies toevoegen aan Internet Explorer.
* Geef Windows een persoonlijk tintje en maak gebruik van TuneUp® WinStyler om Windows-pictogrammen en zelfs het hele bureaublad in een nieuw kleedje te steken.
* Naarmate u dagelijks met de computer werkt, verzamelen zich op de harde schijf ongewild een heleboel overtollige gegevens. Geen nood, want TuneUp® DiskCleaner zoekt naar overbodige bestanden op de harde schijf en verwijdert die automatisch.
* Een ander handig hulpprogramma is ongetwijfeld TuneUp® RegistryCleaner, waarmee u ongeldige vermeldingen, verwijzingen en koppelingen kunt zoeken en verwijderen in het systeemregister.
* Met TuneUp® Uninstall Beheer verwijdert u in een oogwenk alle programma's die u niet meer gebruikt.
* Met Easy Maintenance kunt u regelmatig onderhoudstaken uitvoeren, zoals de harde schijf of het register opruimen – met een muisklik of zelfs volledig automatisch.
* TuneUp® Systeem Optimizer optimaliseert uw systeem en uw internetinstellingen, en geeft u bovendien nuttige informatie over hoe u de systeemconfiguratie nog kunt verbeteren.
* TuneUp® MemOptimizer bewaakt op de achtergrond alle systeemprocessen en optimaliseert zo nodig het geheugengebruik.
* TuneUp® Procesbeheer en TuneUp® RegisterEditor bieden meer functies om uw systeem efficient te beheren dan de standaardprogramma’s in Windows.
* Met TuneUp® OpstartBeheer bepaalt u zelf welke programma’s worden geladen tijdens het opstarten van het systeem en welke gebruiker zich kan aanmelden.
* TuneUp® SysteemInfo van zijn kant verstrekt gedetailleerde informatie over de hardware- en softwareconfiguratie.
* Met TuneUp® Undelete kunt u bestanden die u per ongeluk hebt gewist altijd herstellen, ook als ze al uit de Prullenbak zijn verwijderd. Zo kunt u vaak voorkomen dat kostbare gegevens verloren gaan.
* TuneUp® Shredder op zijn beurt gebruikt een algoritme dat door het Amerikaanse ministerie van defensie is ontwikkeld om uw bestanden op een veilige en betrouwbare manier te verwijderen zonder de mogelijkheid ze nog te herstellen, ook niet door bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd.

Highlights

* Pas Windows aan volgens uw behoeften: TuneUp® SystemControl biedt u meer dan 300 instellingsmogelijkheden in talrijke categorieen: animaties, effecten, invoerapparaten, startmenu, takenlijst, netwerk, Internet, Outlook, prive-omgeving, gebruikersaanmelding, stations, opslagruimte, en nog veel meer.
* Gebruik TuneUp® Undelete om documenten te herstellen die u per ongeluk hebt verwijderd. Verwijder bestanden en mappen op een veilige manier volgens een methode die door het Amerikaanse ministerie van Defensie wordt toegepast, zodat ze zelfs met TuneUp Undelete niet meer kunnen worden hersteld.
* Repareer fouten en verwijder onnodige ballast. Bevrijd het register en uw harde schijf van overbodige gegevensresten.
* Verbeter de capaciteit van Windows: optimaliseer uw systeem, het werkgeheugen en het register.
* Ontdek nu wat er zich werkelijk in uw computer bevindt. Dit programma biedt u een overzicht van alles wat er zich op uw systeem afspeelt: systeeminformatie, actieve processen (met onmiddellijk afsluiten van vastgelopen programma’s), geheugengebruik van elke actieve toepassing, en nog veel meer.

Systeemvereisten:

* Processor: Pentium® 233 of hoger
* Besturingssysteem: Windows 98/Me/2000/XP
* Geheugen: 64 Mb RAM
* Vrije ruimte op harde schijf: 40 Mb
* Schermresolutie: resolutie 800x600 en 65 000 kleuren
* Andere: Cd-romspeler

Download Trial versie