< GeusWeb Tips HitmanPro


  Wat is Hitman Pro

  Hitman Pro is een alles-in-één oplossing tegen spyware. Het is een schil voor een aantal gevestigde spyware en adware schoonmaak- en beschermingsprogramma's. De gebruiker hoeft slechts het bedieningsoppervlak van Hitman Pro te bedienen waarna de externe programma's automatisch door Hitman Pro worden aangestuurd. Hitman Pro bevat ook een aantal eenvoudige passieve beschermingsopties waarmee het lastiger wordt om wederom door spyware besmet te raken.
  Hitman Pro is daarom een ideale tool voor iedere computergebruiker.


  Vereist Microsoft Windows (of Windows )

  Unieke eigenschappen Hitman Pro

  • Automatisch bedienen van externe software:
  • De freeware versies van de externe software zijn opgeslagen in één installer, samen met de (bij vrijgave) nieuwste updates, zodat een besmette machine standalone kan worden schoongemaakt
  • Download automatisch de nieuwste updates, ook al ondersteunt de externe software dit niet
  • Het controleren van de juiste instellingen van de externe software
  • Genereert van alle uitgevoerde acties één rapport zodat de gebruiker een totaalbeeld krijgt van hoeveel en welke spyware op de computer stond
  • Maakt gebruik van reeds aanwezige software en bedient zowel de freeware- als ook de betaalde versies van de genoemde externe software
  • Maakt geen gebruik van de actieve beschermingsmogelijkheden van de externe software zodat er geen extra taken op de computer worden geactiveerd

1) Hitman Pro installeert een proefversie van Spy Sweeper die 30 dagen functioneert indien er geen Spy Sweeper met abonnement is gevonden.

Screenshot
Wat is er nieuw
1.7.6 (29 januari 2004)
Vanwege de uitgelopen werkzaamheden aan Hitman Pro 2 is deze update voor Hitman Pro 1 samengesteld. Deze update heeft enkele delen van Hitman Pro 2 geleend en is gecompileerd met AutoIt 3.0.103.

 • Bijgewerkt - CWShredder 2.12 toegevoegd. De oude CWShredder wordt niet meer ondersteund.
 • Gewijzigd - Optie om HTML applicaties uit te schakelen verwijderd. Het is onbekend of er HTA exploits bestaan en het uitschakelen van HTML applicaties brengt teveel nadelen met zich mee.
 • Nieuw - Hitman Pro AntiSpyware toegevoegd. Dit onderdeel is een aanvulling op de externe componenten en kan o.a. de EnterOne spyware verwijderen.
 • Bijgewerkt - Alle definities bijgewerkt in het installatiepakket.
Versiegeschiedenis


Handig
Kijk hier voor een korte instructie hoe gebruik te maken van de Task Scheduler in Windows

 

Donatie

Mark Loman uit het Nederlandse Almelo heeft zijn talent ingezet om al deze routines in één enkel programma samen te brengen. Daarom :


Mijn Hitman Pro server kost geld. En omdat veel mensen het programma ondertussen gebruiken is het dataverkeer flink toegenomen.
Het installatiepakket en de bijbehorende updates zorgen momenteel al voor 140.000 hits per dag (!) op mijn website.
Als je Hitman Pro een handig programma vindt, maak dan een vrijwillige bijdrage over met PayPal of op Rabobank rekening 38.13.46.684 (M. Loman te Almelo).
Een kleine bijdrage in de kosten. Uw donatie is voor mij een compliment.