Gica Paint is jouw partner in binnen- en buitenschilderwerk. Steeds denken wij met je mee naar de gepaste aanpak voor jouw project. Dit kan gaan van gepast kleuradvies tot het voorstellen van bepaalde kwaliteitsproducten. Naast schilderen van muren kan je bij Gica Paint terecht voor het schilderen van ramen, deuren, poorten en/of gevels. Verder helpen we je graag met afwerking op diverse manieren: gyprocwerken, plaatsen van sjablonen en moluren, ...
Met buitenschilderwerken kan je bestaande gebouwen opfrissen of oudere gevels beschermen tijdens de renovatiewerken. Op basis van het type ondergrond stelt Gica Paint de juiste schildertechniek voor. Een noodzakelijk combinatie om het buitenschilderwerk kwalitatief te kunnen uitvoeren. Een groot of klein project? Voor ons is kwaliteit en afwerking altijd belangrijk.

Naast schilderen is ook raamdecoratie een belangrijk element van jouw interieur. Of het nu gaat om verticale en/of horizontale jaloeziŽn, rolgordijnen of diverse optreksystemen. Gica Paint verzorgt het allemaal! Dit kan in alle maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten, afgestemd op het interieur en/of schilderwerk. Steeds met oog voor het eindresultaat dat jij wenst.

Een modern of eerder landelijk interieur? Behangen is steevast een geknipte oplossing op vlak van muurdecoratie. Wij werken met diverse merken en kwaliteiten om aan jouw wensen te voldoen. Bij het renoveren van muren zorgen we voor het plaatsen van een renovatievlies onder het schilderwerk.

Created by Xplicit Communicatie

© 2013 Gica Paint All Rights Reserved