GEGROET EVERYBODY                  ДОБРО   ПОЖАЛОВАТЬ           

         VAN HARTE WELKOM OP DE WEBSITE VAN GIGI & CO.


Wie van jullie kent nog het liedje "Meisje uit het Noorden". Een kleine tip: het werd gedraaid in de prille beginperiode van de vrije radio's, vooral de vrije zender "radio Lora" bracht het menigmaal in de ether. Ook de lokale familie - radio "Horizon" uit het dorpje Eksaarde liet het destijds schallen in de huiskamers. Nostalgie, maar ook het plezier om een website in elkaar te knutselen schonk me het idee het hier nog eens te laten horen. Je moet wel over het steengoede programma " Windows Media Player " beschikken dat je gratis kunt downloaden van het internet. 

Hier kan je de beide liedjes naar een map op je harde schijf brengen.

Klik hier voor de A-kant : "Meisje uit het Noorden" voor het downloaden met de rechtse knop op de saxofoon. Kies hier voor " Doel opslaan als..." 
                                                                      
                                                          Met speciale dank aan ex-radio "LORA" voor het pluggen van mijn debuutplaatje       Meisje uit het Noorden          Sofia  
Klik voor de A-kant : "Meisje uit het Noorden" op de saxofoon en voor de B-kant "Sofia" op de akoestische gitaar. De nummertjes kunnen afgespeeld worden in Windows Media Player.

Het zou wel plezant zijn om meer webpagina's met songs van eigen bodem uit de oude doos te horen klinken als je surft op het WWW. Er zijn veel singeltjes gemaakt die weinig of niet zijn afgespeeld door onze zenders.

Misschien breng ik collega-muzikanten die ook een opname op vinyl lieten persen op hetzelfde idee. Wie weet ? Het Internet is hier alleszins bijzonder voor geschikt.

                                                                                                                                                                                ПРИЯТНОГО АППЕТИТА

                                РЕМОНТ                          

ТРУБА

                            КЛАВИАТУРА

                                                 

    БЕАТ ГРУППЫ ИЗ 1969   

                                    TOP

 

                                        

 

The songs are copyrighted and may not be used without consent of Van Rumst Gilbert.A.C./ IV+/ 11365 SABAM.