Welkom tot mijn site.

Hoe gaat we te werk met de strijk?

U neemt via bovenstaande navigatieknop "contact" op met mij bij voorkeur via mail of telefoon.U kunt mij ook via bovenstaande sociaal knoppen "facebook" en "twitter" terug vinden.Ik kom uw was ophalen en maximaal binnen 2 dagen op een afgesproken uur terug brengen.
Indien niet aanwezig op afgesproken uur (en ik wacht max 15 min) word er een extra gevraagt van 2,5 euro voor een 2de aanbieding of zelf af te halen.Hetzelfde geld voor het afhalen ook,indien meer dan 2 maal na elkaar niet aanwezig te zijn word het adres definitief gescrapt

Hoe te werk met de boodschappen?

U kunt ook per telefoon bestellen maar ENKEL per mail wordt er een gegarandeerde levering voorzien.Vul in "Contact" al uw gegevens in gevolgd door uw bestelling opgemaakt als volgt.
-Het produckt
-De hoeveelheid
-Eenheidsprijs
Binnen het uur krijgt U antwoord op uw bestelling wat het totaal bedrag zal zijn.Bij goedkeuring word binnen de 4 uur uw levering voorzien.

Indien niet aanwezig op afgesproken uur (en ik wacht max 15 min) word er een extra gevraagt van 2,5 euro voor een 2de aanbieding of zelf af te halen.
BIJ HET PLAATSEN VAN VALSE BESTELLINGEN WORD ER STEEDS EEN PROCES-VERBAAL OPGEMAAKT OP BASIS VAN HET IP-ADRES