Dit ben ik met mijn jongste dochter

Portfolio

Deze portfolio dient als toevoeging op mijn curriculum

Mijn naam is Giovanni Eddy Herdigein
Op de foto ziet u mij met m'n dochter. Wij zitten samen te eten in een filiaal van een welbekend voedselketen

Mijn vrije uurtjes besteed ik graag aan het maken van computer programmatuur. Vele van de voltooide programma's bied ik aan via opensource platforms

Momenteel zit ik zonder werk en ben ik op zoek naar een gepaste werkgever

Werkervaring

In mijn jonge jaren heb ik in Suriname, waar ik geboren en opgegroeid ben, van mijn vader, kennis mogen maken met techniek
Ik leerde ijzer vlechten voor betonnen funderingen, muurtjes optrekken van bak- en sierstenen, auto's repareren en nog veel meer.
Ook survival technieken en bomen - en berg beklimmen vielen onder deze levenslessen.

Ik begon daarom al op vroege leeftijd met klussen.
In de familie werd ondernemerschap en werklust gewaardeerd en aangemoedigd Het begon voor mij daarom met klusjes bij buren en familie

Ik koesterde toen ook een passie voor muziek. Ik heb daarom ook bij de radio en de TV gewerkt. Bij de ene als omroeper en bij andere als leerling cameraman.

Na een mislukte poging ,om aan het prestigieuze Codart Conservatorium in Rotterdam een muziek opleiding te volgen, had ik grootse plannen. Ik wilde een eigen muziek studio, misschien zelfs in combinatie met video. Ik ging bij de Nederlandse overheid als huismeester bij het Ministerie van Landbouw, Visserij en Veeteelt werken. Het duurde een tijdje voordat ik in staat was me volledig op de muziek te storten en voltijds aan de slag te gaan in mijn eigen studio.

Na een hele poos met veel plezier nasynchronisatie en video editing gedaan te hebben kwam er een dusdanige verandering in de industrie, waardoor het onmogelijk werd om een kleine studio commercieel te handhaven

De nieuwe weg

Ik besloot samen met mijn gezin naar Amerika te vertrekken om daar een nieuw bestaan op te bouwen.

Ik ging werken in New York bij Broadway Sneakers een sportkleding en -schoenen gigant in.

Zoals gebruikelijk in Amerika begon ik onder aan de ladder en werkte mij langzaam op tot technisch manusje van alles

Ik begon als magazijn bediende in de kelder en daarna heb ik me als timmerman ingezet voor kleine reparaties In een periode waar computers net massaal in gebruik genomen werden heb ik mij kunnen profileren als installateur, systeem engineer, en als elektro monteur.

Na lange tijd in Amerika gewoond te hebben keerde ik terug naar Nederland
Ik ging toen werken bij KLM catering als producie medewerker Ook dit heb ik met veel plezier gedaan

De computer tijdperk

Enige tijd later werd ik na enkele cursussen te hebben afgerond, aangenomen bij Plus Retail Solutions als backoffice engineer

Na het faillissement van Plus Retail Solutions ging ik verder bij UUNET Nederland als netwerk support engineer. Ik wist aldaar mijn skills als scripter(coder) goed in te zetten.

Nadat mijn contract afliep bij UUNET Nederland heb ik getracht weer eens als zelfstandige te werken maar dan als web ontwikkelaar. Ik had ondertussen vele programmeer talen geleerd waaronder php, java , en tal van scripting talen waaronder javascript,bash,sh,perl,html5 en css3. Ik ging als magazijn bediende aan de slag bij een groot verhuisbedrijf. Ik deed orderpicken, verhuizingen en zorgde voor gedegen opslag van goederen binnen deze bedrijven.

Ik kan heel goed zelfstandig werken maar heb gemerkt dat ik het werken in team verband ook als erg prettig ervaar. Dat typeert trouwens het werken in de productie.

Ik trad vervolgens in dienst bij Helwett Packard Nederland als support engineer en grooeide langzaam uit tot trainer/coach. Het laaste gaf mij leiding over nieuwkomers en als trainer/coach probeerde ik meer te halen uit mezelf en mijn pupillen.

Na dit geruime tijd gedaan te hebben trad ik bij XS4ALL in dienst. Daar heb ik als technisch support engineer gewerkt totdat ik een grote opdracht kreeg in Africa. In Accra, Ghana was het de bedoeling dat ik er een televisie studio ging bouwen. Deze werd uitgerust volgens de hedendaagse standaarden. In combinatie met internet werd dit een internationale televisie zender met streaming capaciteiten voor het internet.

Na deze opdracht die in totaal een jaar geduurt heeft, heb ik besloten het een tijdje rustig aan te doen.

Rustig is een groot woord. Voor een bezige bij als ik was, was het toch leuker om voor particulieren kleine klusjes te doen. Ik ontdekte dat het werken voor particulieren erg dankbaar was. Ik maakte mensen blij door mooie en nuttige zaken voor hen te maken.

Tot Slot

Heden ben ik op zoek naar een werkgever,die ik meer als opdrachtgever zie, die met mij in een dialoog tot een synchronisatie kan komen over de wederzijdse verlangens. Ik ben leergierig, handig en heb geen probleem met zwaar fisiek werk
Ik flexibel inzetbaar, heb een rijbewijs en kan me makkelijk verplaatsen. Ik ben zeer gedisciplineerd ,gemotiveerd en hou een goed ethiek op na wat betreft werken . Mogelijk kunnen de ervaringen die ik in Suriname, Nederland, Amerika en Ghana opgedaan heb tot een toevoeging dienen voor deze toekomstige werkgever.