Glasgravures Christel
Foto's prijslijst Contact  
 

Hallo,

Van Harte welkom op m'n site !!

Om te weten wie ik ben, graag wat lectuur over mezelf, m'n passies en hobby's.                                                                Mijn naam is Christel Hermans en m'n passie zijn dieren. Mijn lievelingsdieren zijn paarden en Dobermannen.             Momenteel heb ik 2 paarden Jester-D en Jerry, een pony Gise, een Dobermannteef Aiicha en een C.V'ke (bastaardhondje) Daisy. Na m'n werk als bediende, hou ik me dus ook vooral met hen bezig, maar sinds enige tijd doe ik ook aan glasgraveren.  

Ik deed het graveren eerst als amusement bv. als ik iemand eens een orgineel en persoonlijk geschenk wou geven. Toen in 2004 m'n eerste Dobermann stierf, ben ik terechtgekomen via internet bij de fantastische organisatie DOBERMANN PASSION.  Enige tijd later was ik de trotse adoptieouder van Aiicha, een teefje waarvan het verleden zeker niet rooskleurig was geweest. Nu is ze al 2 jaar lid in ons gezin en haar toekomst is blauw! Hemelsblauw !!!   

De organisatie is een VZW en moet zich dus behelpen met sponsoring en giften. Ik dacht, waarom m'n handwerk niet gebruiken om de Dobermannen te helpen! Ik ben toen vlijtig beginnen te graveren en de verkoop gaat gedeeltelijk naar de VZW.                Alle beetjes helpen nietwaar? Dus als U dadelijk verdergaat naar de fotogallerij en U besluit om een bestelling te plaatsen van glaswerk, dat U onrechtstreeks meesteunt voor deze prachtorganisatie. Wilt U meer weten over het mooie werk dat zij verrichten, ga zeker hun site www.dobermannpassion.be eens bezoeken !!!!

Nu genoeg geschreven over mezelf!

Geniet van het glaswerk en heeft U een vraag of een speciaal verzoek, aarzel niet om mij te contacteren!!!!

Groetjes, Christel.  

Bent U op zoek naar een prachtige pyrogravure? Bezoek zeker volgende link : http://users.skynet.be/rodaer !!!!

 

Hobbybeurs Hasselt 2005