EHBSO
Eerste hulp


Preventie
Letselpreventie
Meer bewegen


Training
Testen
Theorie
Training


Voeding
Ergogene middelen
Ideaal gewicht
Sportdranken


Wielerboekje


Home


 

 

Beste sportliefhebber

Welkom op de gezond sporten-website, een initiatief van de Vlaamse Overheid om de sportende burger meer plezier te laten beleven aan het beoefenen van zijn of haar favoriete sport(en).

Bedoeling van deze website is dat elke spor ter, van recreant tot professioneel, maar ook trainers, begeleiders, sportverenigingen, sportfederaties, … via deze weg informatie kunnen vinden over training, blessures, hoe deze blessures vermijden, voeding, enz.

Ook nuttige informatie over sportmedische keuring en erkende keuringscentra en -artsen vind je hier terug.

Heb je meer specifieke vragen over een “gezond sporten”-onderwerp waarvan je het antwoord niet direct terugvindt? Mail het ons, wij doen ons best u een zo goed mogelijk antwoord te bezorgen!

Wens je op de hoogte gehouden te worden van allerlei nieuwtjes in verband met gezond sporten? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Tot slot willen wij u nog vertellen dat deze site regelmatig aangevuld wordt. Gezond sporten kan zo breed geïnterpreteerd worden dat het onmogelijk is alle informatie in één keer samen te bundelen. Toch doen wij ons uiterste best deze site regelmatig te voorzien van nieuwe inhoud!!

Veel surf- en sportplezier!

Bekijk onze campagnespot online!!