Zin in een weekje er tussen uit? Een opkikkertje nodig?

Dan is onze kust zeker een aanrader. Zelfs vanuit de verste hoeken van ons land, ben je zo aan zee. De E40 brengt je vlot en veilig naar Oostduinkerke.

Trakteer jezelf op een ontspannen weekje aan zee in een ruim appartement. Geniet lekker lui van het strand, zon en zee, Plopsaland, Bellewaerde,... Of verken het prachtige Brugge, het winkelcentrum van Oostende, het heerlijke Frankrijk, of steek de plas over naar Dover en het groene Kent.

En 's avonds... Keer je terug naar de rust van je appartementje

Vakantiewoning te huur van particulier in

Oostduinkerke-Bad.

Albert 1-laan 19, Oostduinkerke

Het appartement maakt deel uit van een blok van vijf appartementen en bevindt zich op de onderste verdieping. Het telt een inkom met hallenkast, een badkamer met douche/bad en wastafel, een slaapkamer met 1 enkel bed en 1 stapelbed, een slaapkamer met dubbel bed, een ruime living en een ruim terras.

Voor uw auto hebben we een gemarkeerde parkeerplaats voor het appartement, evenals een garage.Verder zijn er een kitchenette met 4 bekken, koelkastje, combi-oven, vaatwasser, tv, stereo-installatie,... Natuurlijk zijn er ook kookpotten, borden, bestek, donsdekens, e.d..

gsm.0472 21 97 74
graziella_de_roeck@hotmail.com
kaartje

 
 
De wereldberoemde garnalenvisser. Oostduinkerke is de enige plaats ter wereld waar nog met paarden op garnalen wordt gevist. (klik op te vergroten.)