Ik zag het helemaal niet meer zitten voor mijn examen statistiek en toen zag ik toevallig deze site. Nog geen dag later was ik gerustgesteld en een week later heb ik dankzij uw uitleg een goed examen gemaakt (ik had een 15!!!).
Marc, Antwerpen

-

De eerste keer dat ik mijn zoon niet naar de bijles moet 'slepen': hij begint er gewoon zelf aan!
Linda, Overmere

-

Sorry dat ik er zo laat mee was, maar super dat je me zo snel kon helpen. Ik heb in die twee live sessies heel veel geleerd.
Robin, Oudenaarde

-

Ik heb vorige week mijn uitslag gekregen, en ik ben geslaagd in het eerste jaar. Voor fysica heb ik een 13 en dat was me zonder uw hulp nooit gelukt, bedankt voor de goede uitleg !!!
Jennemie, Antwerpen

-

De documenten lezen vlot en zijn heel duidelijk. Er stond juist dat in wat ik nodig had van uitleg.
Jan, Gent

-

Ik geef toe dat ik eerst moest wennen omdat het met email en de chat moest maar het heeft geholpen, ik heb een 14/20 voor mijn wiskunde en ik ben superblij. Ik vond het ook tof dat je altijd zo snel antwoordde.
Arne, Oostende

-

De live chats vond ik heel goed, ik kon alles vragen wat ik moest weten en we konden zoveel doen in korte tijd.
Ans, Antwerpen

-
Externe Links

MarktPlaza - Gratis zoekertje plaatsen

Pi-online Pedagogische zoekmachine

Zoekertjes

Huiswerk 2link.be

2link.be

Meer dan 225.000 websites (Start.be)

Studiebegeleiding waar en wanneer jij het wil: online begeleiding voor fysica en wiskunde. EfficiŽnt, flexibel en betaalbaar. Voor alle studieniveaus.

  1. Online bijles

Verhoog aanzienlijk je slaagkansen met een doorlopende opvolging voor een maand, semester of schooljaar, of met een intensieve begeleiding naar een examen toe. We doen dit live via online chat of via email - aan de hand van uitwisseling van teksten, oefeningen en specifieke verduidelijking waar nodig. Je verwerkt alles op je eigen tempo, waar en wanneer het je uitkomt. Typische uitwisselingen zijn er al vanaf 15 euro en kan je vergelijken met 2 ŗ 3 uur klassieke bijles. Lees meer >>  1. Huiswerk-hints     Tijdelijk niet beschikbaar

Je huiswerk even snel voor je maken, kan ik natuurlijk niet doen. Maar je op weg helpen met een gerichte tip, verhelderende uitleg of een goede methode kan wel. Gratis. Lees meer >>  1. Tekstherwerking

Een thesis, een projectrapport, een slideshow-presentatie: voor de uitwerking van je ideeŽn, nalezen en formatteren van het document en succesvol leren presenteren kan je hier ook terecht. Lees meer >>

Welkom op GraspScience. Fysica en wiskunde zijn vaak lastige vakken. Gerichte extra hulp maakt snel een groot verschil.
Maar bijles organiseren is niet altijd eenvoudig, laat staan betaalbaar. Hier krijg je betaalbare bijles waar en wanneer jij dat wil, samen met aanmoedigingen en precies die uitleg die je nodig hebt om te slagen.

- Heidi ----------------------------------Heel handig om je resultaten na te kijken is deze formule-rekenmachine. Hij rekent de meest voorkomende formules uit de fysica en wiskunde zo voor je uit.