CD's branden

Voor wie geen commercieel brandprogramma als Nero heeft, is CD Burner XP Pro een alternatief. Het is een volwaardig en gratis programma om audio en data CDs te branden. CDs kunnen worden samengesteld of kunnen van een ISO-image worden gebrand. WAV-bestanden van audio-CDs kunnen worden geconverteerd naar MP3-bestanden en omgekeerd. De geluiddsterkte van verschillende tracks kan worden geegaliseerd. De bediening van het programma gelijkt wat op deze van Nero maar is spartaanser. Zo moet u het stellen zonder wizards.

Burn 4 free is een kosteloze CD en DVD brander en alternatief voor duurdere brandprogramma’s omdat het alle mogelijkheden biedt heeft die een gewone gebruiker nodig heeft.

Wie snel een CD of DVD wil banden, heeft daarvoor niet noodzakelijk een omvangrijk programma als Nero nodig. Eenvoudig te bedienen en uitgerust met de meest nodige functies is het programma Deep Burner. Het kan data en audio CD’s branden en ISO images maken en branden.

 

Zilla CD-DVD Rip ‘n Burn is een veelzijdig brandprogramma. Het kan CDs, DVDs, ISO-images, multi-sessie en bootable CDs maken en branden. Audio CDs kunnen van MPWAV, WMA, MP3 bestanden enz. worden gemaakt. Cue- images kunnen worden gebrand. Het programma ondertsteunt de meeste branders.

Burn to the Brim helpt om een blanco cd optimaal vol te zetten. De bestanden en mappen die u selecteert op de vaste schijf worden zo gerangschikt dat de capaciteit tot de laatste byte kan worden benut. Als er te weinig ruimte is, geeft het programma aan welke bestanden u naar een andere cd moet kopiëren. Werkt met blanco cds van elk formaat.

Nero Cd Speed is een gratis testprogramma voor cd-branders en cd-stations. Het analyseert de echte lees- en schrijfsnelheid in verschillende testronden en toont de resultaten in een grafiek. De testfuncties voor het controleren van de kwaliteit van digitale audio-extractie en de maximum capaciteit van blanco cds zijn ook nuttig. Verder kunnen cds op leesfouten worden gecontroleerd. Nero Info Tool toont alle belangrijke informatie over geďnstalleerde cd- en dvd-stations en -branders.AppzStarter is een programma waarmee u zelfgebrande CDs van startmenus kan voorzien.  AppzStarter ordent alle op de CD beschikbare beschikbare programmas in een menu. Met behulp van een zoekfunctie kunnen de programmas dan teruggevonden worden.

Met Cover XP kan je in een handomdraai hoesjes voor CDs of DVDs maken.

CdCoverCreator is een programma waarmee u audio CD covers, inlays, labels en zelfs booklets te maken. Nadat u de audio-CD in de CD ROM-drive hebt gelegd begeleidt een Wizard u bij het ontwerp. De lengte van de tracks wordt automatisch opgehaald, zodat waarna enkel de titels nog moet invullen. Of, nog eenvoudiger, u kan de gegevens laten ophalen via het internet. Daarna moet een achtergrond worden gekozen. U kan hiervoor ook naar beelden zoeken beelden op het internet via een ingebouwde browser. Tenslotte moet een style template worden gekozen. U kan zelf templates maken via de style template wizard.

 

E-cover is een gratis programma waarmee u Cd en DVD covers kan zoeken, maken en afdrukken.

Met Unstoppable Copier is het mogelijk om bestanden te kopieren van disks met problemen zoals slechte sectoren, krassen of die gewoon fouten geven bij het lezen van data. Het programma zal proberen om ieder stuk van het bestand te lezen en deze stukken weer aan elkaar te plakken. Met deze methode kan bijna ieder type bestand weer bruikbaar gemaakt worden, zelfs als sommige delen niet hersteld konden worden.
 

Google
 

 

[Welkom] [Foto] [Grafisch] [Audio] [Video] [CD's branden] [Zippers] [Antivirus] [Anti  spyware] [Firewalls] [Onderhoud] [Office] [Pdf] [Backup] [Email] [Browsers] [Download] [Webmaster] [Wachtwoorden] [Tuning] [Agenda&tijd] [Utilities] [Icons] [Versleutelen] [Contact]