KERKDREEF 10 8791 BEVEREN-LEIE | TEL: 056/ 70.59.46 | FAX: 056/70.51.57 | E-MAIL: billiet-deryckere@telenet.be

CRELAN KANTOOR Billiet-Deryckere

Wanneer u meer verlangt van uw bankier.

CRELAN KANTOOR Billiet-Deryckere

Als zelfstandig agent steken wij graag een tandje bij om u de beste bankservice aan te bieden.

Om te beginnen zijn we al jarenlang thuis in uw streek. Dat maakt ons de aangewezen persoon om uw wensen te begrijpen en er een antwoord op te formuleren dat u het best past.

In ons kantoor heeft elk van ons zijn eigen specialisatie Zo krijgt u steeds de juiste informatie van de meest ervaren persoon.

Wij volgen natuurlijk ook de ontwikkelingen in de financiële wereld op de voet en kunnen daarvoor ondermeer rekenen op de uitgebreide professionele organisatie van Crelan.

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak en profiteer van wat Crelan u te bieden heeft!

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 – fax. 02/547.59.75 - info@ombudsman.as www.ombudsman.as

AssurMiFID-gedragsregels*
Ons kantoor is gehouden tot het naleven van de "AssurMiFID-gedragsregels" en deelt u in u dit verband volgende informatie mee:

1. Aangeboden producten en diensten