Greta Vanhalle
Vrijetijdsondernemers

"Work and play are words used to describe the same thing under differing conditions."
~ Mark Twain

Aantal bezoekers :

Wat is een vrijetijdsondernemer ? Elke ondernemer wil werk, gezin en vrije tijd optimaal combineren. Wij zorgen ervoor dat u meer tijd vrij heeft voor de belangrijke zaken in uw leven. Wij willen u helpen met uw administratieve taken zodat u meer tijd heeft om u te concentreren op uw hoofdactiviteiten.

Wat kunnen wij voor u doen ?Administratieve hulp van de meest eenvoudige taken tot het schrijven van rapporten of presentaties - een maximum aan informatie halen uit de gegevens die beschikbaar zijn met een minimum aan inspanning - opzetten en bijhouden van databases - hulp bij uw boekhouding - testen van software programma's - technical writing en vertalingen Nederlands / Engels.

Wat houdt ons virtueel aanbod in ?

Promotie

Administratief :

  • u zoekt iemand om te helpen bij uw administratie en boekhouding
  • u heeft (g)een secretaresse, maar u kan er af en toe wel één (extra) gebruiken
  • een goed gestructureerde database u zou helpen bij het dagelijks werk
  • u heeft technische documenten of handleidingen die in het Nederlands of het Engels vertaald moeten worden
  • u wenst meer informatie of een vrijblijvende kennismaking
IT :
  • u wil een evaluatie van uw website - klik hier voor meer info
  • u heeft hulp nodig bij het testen van uw software
  • u de overweegt de aankoop van nieuwe software en u wil hulp bij het maken van een gedetailleerde behoefteanalyse

Waarom wij en niet een ander ? Betaalbare, kwalitatieve service buiten de klassieke kantooruren. Contacteer on als flexibiliteit, kwaliteit, snelheid en discretie belangrijk zijn. Wij komen ter plaatse of bieden telewerk oplossingen aan tegen democratische prijzen.

Maar wat is kwaliteit ? Kwaliteit is het waarde-oordeel van een persoon. Kwaliteit hangt dus af van uw en mijn persoonlijk oordeel. Beoordelen van kwaliteit houdt ook een afweging in tussen de kosten en de baten.

Hoe werken wij ? Meestal op projectbasis en vanuit mijn thuiskantoor. Op die manier blijven de kosten voor u beperkt : geen extra werkplek en kantooruitrusting, geen personeelskosten, geen vaste kantooruren en dus ook geen overuren - een virtuele professionele assistente.

Onze website wordt regelmatig gewijzigd en uitgebreid. Kom gerust nog eens langs. Alle suggesties en opmerkingen zijn meer dan welkom : greet.vanhalle@pandora.be.