Huidige locatie:
België
 
home wie zijn wij programma reisverslagen foto's gastenboek dank aan
Het gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Als u deze site gebruikt, stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer:

1 |
Deze website heeft als doel informatie aan te bieden aan de gebruiker, maar verschaft geen garantie en waarborg met betrekking tot de deugdelijkheid, de aard, de geschiktheid en de inhoud van de informatie. De inhoud van deze website is louter experimenteel en bedoeld voor particulier gebruik.

2 |
Ondanks inspanningen van de webmaster om deze site grondig te onderhouden is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade die is of dreigt te worden toegebracht ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze site wordt pertinent afgewezen.

3 |
Deze website biedt daarnaast geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

4 |
Deze website, de webmaster en de expeditieleden zijn niet aansprakelijk voor financieel verlies, ongeval met of zonder lichamelijke of materiële schade, als gevolg van verkeerde, onvolledige of foutief geïnterpreteerde informatie die op deze website gepubliceerd is.

5 |
Niets op deze site mag gekopieerd en overgenomen worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs (Griet en Nico).

De webmaster en leden van de expeditie zijn niet verantwoordelijk voor verwijzingen of koppelingen naar andere websites of bronnen van derden.

Tevens zijn we niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op de gekoppelde sites of bronnen.


Website created by LumaDox