Huidige locatie:
België
 
home wie zijn wij programma reisverslagen foto's gastenboek dank aan

Shivling ExpeditieEcrins-MassiefOude Foto's
email ons

Griet Veris

Griet is mijn spring-in-'t-veld, mijn schattie en mijn beste kameraad. Een leuke en lieve madam, met een enorm enthousiasme en zin voor volharding. Opgeven kent ze niet. De voorbije jaren heeft ze altijd anderen gesteund en gemotiveerd in de verschillende projecten waarin ze verzeild raakten. Maar nu is het gelukkig haar beurt. La vida maravillosa is dan ook haar initiatief, haar droom. Eentje die ik maar al te graag mee wil beleven. Haar organisatietalent zal ervoor zorgen dat alles perfect geregeld zal zijn en dat ik me zorgeloos kan laten meedrijven in dit avontuur. Als er één persoon is met wie ik dit zou durven doen, is zij het wel.

Nico Merciny

Nico is mijn lief, mijn maatje, mijn gids en ook soms mijn Spike (film Notting Hill). Beresterk, talentvol, ijzersterk doorzettingsvermogen, ongelooflijk veel ervaring in de bergen,… typeren hem; maar daarnaast ook zijn zacht karakter en zijn natuurlijke charmes.
We zullen het komende jaar veel aan hetzelfde touw hangen; elk aan een ander uiteinde; dan hij van voor en ik vanachter en dan weer eens omgekeerd. Dat touw zal wel rotversleten zijn nadien. Eén ding staat wel vast, het zal ons altijd samenhouden!


Website created by LumaDox