Welkom op mijn site - Griet Hondeghem
Home 
Mijn Atelier 
 Eigen Werk
   


Mijn website!

Griet Hondeghem
Polder 22
8460 Oudenburg

 

Ik ben kleuterleidster van beroep, eigenlijk om de enige echte reden dat ik doodgraag werk met kinderen en ook heel erg van knutselen hou! Dus de ideale job voor mij en waar ik me dan ook honderd procent kan in uitleven.

Deze site is vooral bedoeld om beetje bij beetje aan te vullen met interessante ontdekkingen en experimenten die ik in de kleuterklas ondervonden heb en hoop dan ook reacties te ontvangen van andere kleuterleid(st)ers. Zodat er ietwat een uitwisseling kan ontstaan!

Nu staan er vooral foto’s op van mijn atelier, waar ik mijn eigen materiaal (gezelschapspelletjes, kalenders allerlei, puzzels,…) knutsel om mijn lessen zo aangenaam mogelijk te kunnen geven en een verrijkend en gevarieerd aanbod kan bieden aan de kinderen in mijn klas! Deze site zal af en toe wel vernieuwen of aangevuld worden en dus eigenlijk nooit af zijn!

Momenteel sta ik in het buitengewoon onderwijs, type 8, op het niveau eerste leerjaar! Waar ik volgend schooljaar zal staan, is voor mij nog een groot vraagteken! Hopelijk is er ergens wel een school in West- of Oost-Vlaanderen op zoek naar een kleuterleidster!

Reacties of vragen,… mail me gerust: griet.hondeghem@pandora.be

Mijn motto is : al doende leren en daarbij als leerkracht ook steeds klaarstaan om lessen aan te passen en boeiender te maken! Niets is saaier dan elk jaar op een vast tijdstip dezelfde thema’s te geven. Vastroesten in mijn vak is iets dat ik kost wat kost wil mijden!

Groetjes Griet

   
26-may-03 12:44