Bekijk de bijgewerkte informatie op de
nieuwe website: hier

Homepage logo

Kriel - Vorwerk - Wyandotte

Broedeieren Broedeieren verzenden Kuikens Vorwerk Kriel Wyandotte Kriel Contact

Beschikbaarheid broedeieren

Gezien de dagen weer aan het korten zijn is het nu minder geschikt om eieren te laten uitbroeden. Jonge kippen zullen niet volgroeit zijn tegen het winterseizoen

Broedeieren verzenden

Zo ga ik te werk om broedeieren te verzenden:Eieren worden geplaatst in een ei-doosje, onderaan reeds voozien van papiersnippers. Bovenop deze eitjes komen weer snippers zodanig dat de eieren niet meer kunnen bewegen. Indien meerdere doosjes dienen verzonden te worden wordt tussen deze dozen een laagje (kranten)papier gestoken. Voldoende (kranten)papier voorzien zodat ook deze doosjes zo goed als niet meer kunnen bewegen.

Beschikbaarheid kuikens

Gezien de dagen weer aan het korten zijn is het nu minder geschikt om kuikens te laten uitkippen. Jonge kippen zullen niet volgroeit zijn tegen het winterseizoen.

Vorwerk kriel

Gewicht: Haan: 0,9 Kg ** Hen 0,7

Herkomst: Duitsland

Vriendelijk, rustige sierkip. Grijze poten.

Enkel in unieke kleur beschikbaar: vorwerkkleur

Aantal eieren per jaar: 140

Ringmaat: Haan: 13 mm - Hen 11 mm

Gewicht ei: 35 gr

Broedsheid: zelden

Wyandotte kriel

Gewicht: Haan: 1,2 Kg - 1,3 Kg ** Hen 1 Kg - 1,1 Kg

Herkomst: Amerika

Vriendelijk, rustige sierkip. Gele poten.

Vele kleuren beschikbaar

Aantal eieren per jaar: 180

Ringmaat: Haan: 15 mm - Hen 13 mm

Gewicht ei: 35 gr

Broedsheid: veelvuldig

Broedservice

Wenst u zelf graag een klein aantal kuikens van uw eigen kippen, maar heeft u geen broedmachine. Contacteer mij om de mogelijkheid te bekijken of er plaats is in mijn broedmachines.

Contact

Als hobby liefhebber geef ik u graag via deze weg inzicht hoe ik tewerk ga bij het verzorgen en opfokken van krielkippen in de rassen Vorwerk en Wyandotte zilver/zwart gezoomd. Heeft u nog vragen? contacteer mij vrijblijvend.

© 2009-2020 Guido De Backer

Alle foto's en teksten op deze website zijn beschermd door internationaal copyright en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Guido De Backer niet worden gereproduceerd, verspreid, bewerkt, tentoongesteld of gepubliceerd.
Het is ook niet toegestaan de foto's op deze website voor niet-commercieel prive gebruik te downloaden. Het gratis delen van foto's met vrienden op een niet-commerciele website wordt getolereerd zolang de foto's niet worden bewerkt en voorzien blijven van bronvermelding! De foto's blijven altijd intellectueel eigendom van Guido De Backer