Wie ben ik

Mijn naam is Guylian Cacquaert. Ik ben geboren in Eeklo op 30 april 1995. Ik woon in Lovendegem en ga naar het PTI te Eeklo.

Mijn hobby's zijn scouts, rugby en zwemmen.

Ik zwem al sinds ik een kleine jongen ben. Na 17 jaar ben ik op het zwemmen een beetje uitgekeken en ben ik begonnen met rugby spelen.Ik train wel nog altijd voor de openwaterwedstrijden maar ik vermoed dat ik dat hoofdstuk ook ga afsluiten na dit seizoen. Ik zal wel nog steeds blijven zwemmen voor mijn plezier. Ik geef ook zwemles in Zomergem. Dit bij De Dolfijnen Zwemclub Zomergem en bij de Bond, en ik geef privéles.

Ik speel rugby bij Gent Rugby Football Club. Onze thuisbasis is gevestigd in de Blaarmeersen. Op het veld sta ik in de 2e lijn bij het pack. Voor degenen die iets weten over rugby, wil dit zeggen dat ik in de scrum op de 2e lijn sta en moet springen bij de lineouts.

De scouts is nog één van mijn hobby's. Ik ben aangesloten bij de Scouts Sint-Paulus in Gent, vlakbij het Sint-Pietersstation. Dit jaar zit ik nog in de Jin maar volgend jaar geef ik leiding.