De rosse buurt in Antwerpen

De Oudemansstraat

De Verversrui

De Schippersstraat

Sinds enige tijd is er heel wat veranderd in de rosse buurt te Antwerpen. Deze is nu afgesloten voor het verkeer. Gedaan met de files, het traagjes aanschuiven en in rondjes rijden. Geen goede zaak voor degenen die graag vanuit hun auto naar de meisjes van plezier keken maar wel goed nieuws voor de wandelaar. Niet meer wandelen tussen de stank van de auto's, niet meer constant uitkijken dat men niet omver wordt gereden. Ook de overlast voor de buurtbewoners is een pak minder.

Net zoals in Amsterdam zijn er nu ook urinoirs gezet wat het wildplassen en de daaruit voortkomende onaangename geuren zal tegengaan.

Al deze veranderingen, samen met de regelmatige patrouilles die door de politie worden gehouden, dragen bij tot het veiligheidsgevoel en maken de buurt heel wat aangenamer.

De rosse buurt in Antwerpen concentreert zich rond de Oudemansstraat, Vingerlingstraat, Schippersstraat, Verversrui en de naburige zijstraten.

Wat valt er hier te beleven? Heel wat meisjes staan hier in lingerie achter een vitrine. Zo kan je de straten afwandelen en rustig je keuze maken. Veel meisjes proberen je aandacht te trekken. Als je achter een prijs vraagt zullen de meeste meisjes 500bef of 1000bef zeggen om je binnen te krijgen. Je mag echter rekenen dat geen enkel meisje seks zal hebben voor minder dan 1500 of 2000bef. Een sekspartij duurt niet lang, je ding doen en weer buiten. Verwacht dus geen uitgebreide stoeipartij, tenzij je hier veel voor betaalt. Deze buurt is om een snelle wip te doen met een meisje van je keuze.

Al eens de meisjes van plezier bezocht? Wat zijn je ervaringen? Post ze in de rubriek Erotische ervaringen.

Meer info over de rosse buurt in Antwerpen vind je op de site Rosse Buurt = Toffe buurt.

 

Terug naar startpagina

Vervolg