Gastenboek
Test het mannelijk of vrouwelijk orgasme
Bezoek de pot van Silvie Pipi
Terug naar startpagina
FORUM
schrijf mij

 

Piercings, blijvende juwelen?
Laat het me weten!

 

De ervaring van één van onze site bezoekers, met foto.


 Ik ben een 23 jarige jongeman uit Kortrijk, met een passie voor Body modification. Het begon allemaal al heel vroeg. Op mijn 10de wou ik al een gewoon oorring, no big deal  uiteindelijk. Jammer genoeg vonden mijn ouders die krapuleus en op zo'n jonge leeftijd doe je natuurlijk wat je ouders je zeggen (al is het maar omdat je niet zonder een ouder jezelf kan laten prikken).  Ondertussen groeide ik verder op, maar nog steeds hunkerde ik naar dat metaal in mijn lichaam. Toen ik 17 werd kreeg ik thuis een Internetverbinding en een van de eerste sites die toen ik vond was die van BME (Body Modification Ezine - http://www.bme.freeq.com). Dit begon ik helemaal door te nemen over the Do's and dont's van piercing.
Maar hoe meer je leest hoe meer vragen er zich beginnen te vormen. Ik had wel het emailadres van de webmaster maar die hoorde je niet te mailen omdat die al die moeite doet om die informatie online te zetten. Een paar maand later ging ik voor een weekend naar Londen en toen vond ik een magazine "Piercer's world". Hier stonden "cursussen" in over hoe je moet piercen, de geschiedenis van de tepelpiercing en vooral veel eigen ervaringen van piercees.

  Er stond ook een emailadres in van een self made piercer, John Cobb. Die man had zijn kennis opgedaan uit de Medische Atlassen en is op zichzelf beginnen experimenteren en ik was gefascineerd door die man. Deze had het piercen een nieuwe dimensie gegeven door zijn surface piercings. Ringen/staven die net tussen de huid en de spieren zitten. Klinkt ongemakkelijk ziet wel leuk uit. Na wat gemail met die man en toen eindelijk al mijn vragen een antwoord  hadden ben ik op zoek gegaan naar een geschikte piercer. In die tijd was piercing Alex nogal populair; maar ik zocht een omgeving waar ik me thuis kon voelen. Bij piercing Arkel in Brussel was het raak, ik werd aangetrokken door de doordringende geur van ontsmettingsmiddel. Ik stapte binnen en werd direct aangesproken door sympathieke man. Kwam zeer rustig over en ik voelde me er direct op mijn gemak. Ik ging voor een navelpiercing omdat je die makkelijk kan verbergen (ja ouders waren nog altijd anti-piercing en nee ik draag geen topjes:p) . Zoals mijn "collega" op de piercingpagina al zegt, de piercing zelf doet geen pijn, maar je hebt wel een beetje last in de maanden die volgen. Iedere dag wassen met antibacteriële zeep, 3x ontsmetten per dag maar uiteindelijk is dit toch in orde gekomen. Ik voelde me goed in mijn vel, maar ik wilde meer.

Had al veel gelezen over   tepelpiercings en vroeg me af of het echt zo lekker was zoals de mensen beweerden. Eerst nog wat opzoekingen  gedaan over de Aftercare, omdat ik niet hetzelfde scenario van de navel wilde meemaken. De mannen van piercing Arkel stonden mij met raad en daad bij en toen ik ging ik ervoor. Mijn linkertepel kreeg een ring.
Het gevoel dat je dan voelt is onbeschrijfelijk, het doet wel pijn maar het is ergens een  zalige pijn. Het was wel bloederig omdat als je de dag voordien zwaar hebt gedronken je bloed dan dunner is. Kreeg gewoon niet genoeg van het gevoel en deed mijn rechtertepel er ook direct bij.
De honger naar meer was er nog altijd, maar ik vond dat ik nog wat moest wachten tot ik zeker wist waar ik de volgende wou. De tong leek mij DE plaats bij uitstek om nog een piercing te hebben omdat ik van orale seks hou. Af en toe vroeg ik aan een vriendin wat zij daarvan vond en de meeste reacties waren wel goed. Nee, ik zou zeker niet beïnvloed zijn mochten er meer negatieve opmerkingen zijn want IK doe wat IK wil.
 Was gewoon wat nieuwsgierig. Ongelofelijk hoe snel een tong op zijn normale grootte is, de zwelling duurde al bij al een weekje. Maar die dagen waren wel intensief qua ontsmetting, 8x per dag mondspoeling gebruiken, 3x tanden poetsen en op X aantal ijsblokjes sabbelen om de zwelling te minderen. Na iedere sigaret ook nog eens ontsmetten..Dit is bijna niet meer menselijk: p Life went on en na een jaar zocht ik nog een uitdaging..Ik herinnerde mij die surface piercings van John Cobb. Ik dacht aan nape (nekpiercing), forearm (voorarmpiercing) en een madison  (piercing net onder de adamsappel net waar je sleutelbeenderen elkaar niet raken). Ik ging voor de madison. Daarvoor ging ik naar Den Tumi in Gent omdat ik gehoord had van zijn ervaring. Eerst werd er met een stift een paar merkpunten gezet. Daarna werd de huid goed gecontroleerd op aders en  zenuwen. Het moment waarvoor ik gekomen was kon beginnen. De piercer zette de klem op de huid en schoof er een naald door, dit was gewoonweg de minst pijnlijke piercing!  Er konden wel problemen komen, ik had nogal een strakke huid en ik moest binnen de maand nog eens teruggaan om te zien of er geen uitgroei was. Jammer genoeg is deze uitgegroeid, maar ik laat deze zeker terug plaatsen
Nadien waren er nog 2 oorprojectjes, een uitgerokken oorlelletje en een ring in de oorschelp. Eentje zoals er 1000 zijn :-)
Maar piercings zijn tijdelijk en ik wou iets dat ik heel mijn leven bij kon dragen. Ik begon dus aan een tattoo te denken. Gewoon iets kleins, maar gewoon iets waar ik zeker geen spijt van ga hebben. Ben dan ook op onderzoek gegaan en kwam uit bij Studio tat in Brussel. Ik ben met de artiest gaan praten en vertelde hem meteen dat ik geen wou uit die boeken, maar dat ik mijn  eigen idee wilde
Ik deed mijn verhaal en die man maakte vlug een schets. Na nog wat details door te  nemen kwam het resultaat er.
Het werd een oude worm die stoned en dronken is met een joint in zijn  handen. De boodschap erachter is gewoon ehm ..hoe oud je ook bent, maak gewoon plezier :)

 
Terug naar startpagina
Vervolg