Een nieuwe rage of gewoon praktisch

Pipi wou het ook wel eens proberen, dat nieuw ding. Plastuit noemt men het, voor ons was dat een te Hollandse naam, we noemde het dan maar "Pipituit" klinkt meer Vlaams en vermits Silvie Pipi zo dikwijls moet was dit misschien nog iets praktisch ook.
Met een plannetje hadden we er zelf een gemaakt van rood karton zodat we alleen nog dat wit en zwart moesten opdrukken met de printer, en zodoende was onze Pipituit bèta versie 1 klaar voor de test. Waarschijnlijk hebben we niet de juiste lijm gebruikt want een succes was het niet.
Dan maar naar de professionals geschreven en ja hoor, deze dingen waren werkelijk beter. Hier dan het adres als je zelf eens wil proberen www.plastuitcompany.com
Het lukte aardig goed, in het begin ben je wat onzeker maar dat went snel. Alleen oppassen als iemand je een duw van achteren geeft want je hebt dan de nijging om dat spul los te laten. Ook kan je in het begin moeilijk je lach inhouden. Dus als je iemand hoort lachen in de bosjes dan weet je waar ze mee bezig zijn. Je kan het ding best 15 graden naar omlaag houden dan ben je zeker dat je niet op je schoenen pist. Naar omhoog pissen moet je niet proberen want dat lukt nooit.
Van een zeeman kregen we de raad om in de natuur bovenwinds  te gaan staan en naar lagerwal te pissen, een beetje te technisch misschien maar het komt erop neer om met de wind mee te zeiken.

Wil je er meer van weten, koop dan de Humo Nr 26/3172 van 19 juni 2001 of surf eens naar de humo site, www.humo.be

Gaan we nu allemaal met zon kartonnen fluit rondlopen, niet zeker, maar wel tof om eens te proberen.
 


Gastenboek
Test het mannelijk of vrouwelijk orgasme
Bezoek de pot van Silvie Pipi
Terug naar startpagina
FORUM
schrijf mij