GWP Bikers

EXTRAATJES

deluxe
 
Extra’s en extraatjes voor u getest:
 

Vlakke pedalen zonder kliksysteem maar met pinnetjes of klauwen die in de zool drukken en vasthouden. Uitstekend! Geweldige grip zonder de nadelen van klikpedalen. Nadeel je trekt niet aan je pedalen.

Gebruik op eigen risico!

Flat Pedals

Drankreservoir van 2l, enorm sterk, Kan binnenstebuiten getrokken worden voor reiniging.

ook 1l, 1,5l en3l verkrijgbaar.

Ingenieus schakelsysteem, (intern), 14 versn (=27 derailleur) ook in stilstand schakelen. Voordelen: zeer veel o.a. ongelofelijke garantie! Nadeel: helaas duur. en  iets zwaarder.

Verende zadelpen, die na de gewone achtervering het beste resultaat geeft. Veert ook een weinig naar achteren. Een zeer goede werking, Eric is een en al lof over deze aankoop!

WAARSCHUWING!!

Beschermende kleding (Borst, schouder en ellebogen) waarvan je de waarde pas beseft NA een val met ernstige gevolgen!

Goede, aangename pasvorm, hindert helemaal niet. Niet zo zwaar dan de meeste “harnassen”. Wel erg warm!

Grips voor een betere ergonomische houding, geen slapende handen, speciale varianten voor gripshifts en ook voor Rohloff/Nexus. Een opmerkelijk verschil in comfort!

Al deze veranderingen aan onze uitrusting zijn, volgens ons, verbeteringen. Niet in functie van de snelheid of gewicht, maar in functie van kwaliteit, veiligheid en vooral... COMFORT !  Good stuff!

Protection

latex controleren en bijvullen ZONDER band te demonteren!.  Great support and great service!. Hebben nu ook eigen latex.

Speciaal om groot volume in tubeless banden te pompen zonder compressor. Voor onderweg met bus die in bidonhouder past en zelfs als drinkbus dienst kan doen. Speciaal voor Milkit ventielen. Lukt ook wel op andere ventielen.

De eerste serieuze concurrent voor de Rohloff:

De Pinion schakelbox met 18,12, 9 of 6 versnellingen . Na de P nu ook de C versie (lichter en goedkoper)   Voordeel t.o.v. Rohloff: centraal in de fiets

Nadeel: speciaal frame, zwaar en duur!

Vaak beschreven als de beste uitvinding op de mtb van de laatste tien jaar. Ik kan het na enkele ritten alleen maar bevestigen! Een groot pluspunt op de technische afdalingen!