HOME

Welkom

De Groot-Zandhovense Badmintonclub (GZB) werd opgericht in 1989 en telt momenteel een 80-tal leden. GZB richt zich tot een recreantenpubliek. Het is een club waar men niet alleen een gezonde dosis competitiviteit maar vooral ook veel sportiviteit op prijs stelt!

Omdat de club slechts over een beperkt aantal speelpleinen kan beschikken, wordt er bijna uitsluitend in de disciplines Dubbel Dames, Dubbel Gemengd en Dubbel Heren gespeeld (tenzij de gelegenheid een enkelspel toelaat).

GZB verwelkomt graag iedereen vanaf 12 jaar, zolang er geen ledenstop geldt. Er kan gespeeld worden op maandagavond (20u00 - 22u30) en woensdagavond (tweewekelijks, 20u00 - 22u00) in sportcomplex "Het Veld", en op vrijdagavond (20u00 - 22u30) in de sportzaal van het VTI Zandhoven ( meer info).

GZB beschikt niet over een vast, wekelijks trainingsmoment, maar biedt wel jaarlijks een gratis cursus aan voor de beginnende tot gevorderde leden van de club.

Geďnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met één van de bestuursleden en vrijblijvend een speelavond (actief) bijwonen… Foto_clubkampioenschap_2016