Artsenvertegenwoordigers?

Ook op afspraak bij:

Marnix Avontroodt, Ben Janssen, Anita Joosten, Heidi Schuermans, Veerle Tessens, Marc Vanpoecke.
Waarom?

Om het wachten in de wachtzaal alvast wat in te korten.
Hoe en Wanneer aanvragen?

- Via www.artsenvertegenwoordiger.be (dit is het gemakkelijkst, het belast de praktijk helemaal niet, je kunt rustig je uur kiezen, kan dag en nacht, ook tijdens vakanties en weekends) 

     * werkt normaliter NIET met afspraken en wel met vrije raadpleging:
Alain Wilms: 089-46 18 46
Hoe werkt www.artsenvertegenwoordiger.be?

Medisch afgevaardigden dienen steeds een afspraak te maken via www.artsenvertegenwoordiger.be. Je dient je eerst in te schrijven, hierbij dien je een aantal gegevens in te geven. Hou je SIS-kaart bij de hand. Je kunt pas een afspraak maken NADAT je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Maak dus tijdig een account aan. Op bovenstaande website vind je een uitgebreide demo en testmodule.

Een telefonische afspraak wordt NIET aanvaard! Vertegenwoordigers die wegens beveiligingsinstellingen van hun firmacomputers problemen hebben om een afspraak te maken, dienen dan maar via de hoofdzetel van hun firma een afspraak te maken, en dienen ook hun computers te laten aanpassen door de IT-mensen van hun firma...
 
Vertegenwoordigers worden individueel ontvangen, dus niet met meerderen...

We rekenen op maximaal 10 minuten per vertegenwoordiger!

Let wel: vertegenwoordigers komen om hun producten voor te stellen; niet om te controleren of wij hun producten al voorschrijven!

goed om weten:

* Artsenvertegenwoordigers kunnen pas een volgende afspraak maken vanaf de dag na de vorige afspraak. (wij kunnen er ook niets aan doen)
* Je kunt maar één afspraak per keer per arts maken, en dit maximaal 3x per jaar..
* Te laat? => nieuwe afspraak te maken!!!
* Heb je problemen om in te loggen? Stuur dan een mailtje naar support@artsenvertegenwoordiger.be met een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van het probleem, best zelfs met een 'print-screen'.

Op tijd komen!

Je dient TIJDIG aanwezig te zijn. Zoniet vervalt de afspraak!... Jammer, maar helaas... Het best kom je dus een 10-tal minuutjes voor het afgesproken tijdstip.

Vorige ] Start ] Volgende ]

© HAGRO 01/03/2008