Procedure

Indien je deze sportieve uitdaging wil aangaan, kan je jezelf of je team inschrijven tot en met 31 juli 2008. Het inschrijvingsgeld bedraagt €10 (incl. aandenken) en nadien kan er eventueel van een warme maaltijd genoten worden op de tennisclub aan €10 (aan te duiden op het inschrijvingsformulier).

Inschrijvingen kunnen enkel nog gebeuren via het inschrijvingsformulier op deze website. Duid zeker aan voor welke competitie je jezelf wenst in te schrijven (volledig/aflossing) en of je een maaltijd wenst na de aankomst op TC Den Otter (€10). Deelnemers die per ploeg wensen in te schrijven, moeten alle deelnemers op het formulier vermelden (volledige gegevens)!

Opgelet - Alle deelnemers die géén lid zijn van TC Den Otter moeten ook hun geboortedatum en adres opgeven zodat de verzekering tijdig in orde kan gebracht worden!

Een inschrijving is slechts volledig na overschrijving van het volledige inschrijvingsgeld (€10 of €20) op rekeningnummer 733-0273025-97 met vermelding van "otter triatlon 2008 / " + je naam. Indien je een ploeg inschrijft, dient het totale bedrag van alle deelnemers gestort te worden met vermelding "otter triatlon 2008 / " + teamnaam.

Alle details i.v.m. het aanvangsuur, het fiets- en loopparkoers zullen je nadien per e-mail bezorgd worden en kunnen ook steeds op de website worden geraadpleegd. Voor meer informatie kan je altijd een sturen.

Google
 
Web www.ottertriatlon.co.nr