Foto 's Joleberg
 
Foto 's Burggraaf
Foto 's omgeving
Evenementen
Plattegrond burggraaf

Plattegrond Joleberg

Prijzen
Contact
 
 
 
   
In de "Joleberg" worden de gasten vewend met streekgerechten (stoemp met kotelet, spek, worst, ....... . Bloedpens met aardappelschijfjes of appelmoes. enz.
Het is een volledig nieuwe duplex met groot buitenterras en tuintje gelegen in het hart van de haspengouwse fruitstreek op een knooppunt van het fietsroutenetwerk.
Meerdere bezienswaardigheden waaronder prachtige kastelen, mooie kerken, veldkapellen, vierkantshoeves, ... nodigen de bezoekers uit tot rustige wandelingen of fietsuitstappen. Oude tavernes geven de bezoekers de mogelijkhied met een koele pint terug op adem te komen. Heers ligt op enkele km. van de steden St-Truiden, Borgloon (de strooplekkers), Tongeren (de stad van Ambiorix), Hasselt (de genever stad), en ligt vlak bij de taalgrens Liège (Luik) gemakkelijk te bereiken via de autostrade E42.
 
De Burggraaf is een nieuwe duplex met twee slaapkamers met klein terras, gelegen in een rustige omgeving vlak bij het centrum van Heers en in het hart van de fruitstreek.
Op enkele honderden meters vindt men er een bakker, voedingswinkel, drinkschop, tavernes, enz. Er zijn heel wat bezienswaardigheden waaronder de prachtige kastelen, kerken, hoeves, enz. Heers ligt op enkele km van de steden Hasselt, Tongeren, St-Truiden, Borgloon en ligt vlak bij de taalgrens Liège (Luik)