wpa16ff574.png
wpea022c0f.png

Welkom bij de Haydn-Club!

De ware grootheid van Joseph Haydn als componist én als mens wordt nog steeds onderschat. Nochtans zouden wij, in tijden van onzekerheid of angst, hem en zijn optimistische, humorvolle en van levensvreugde doordrongen muziek best kunnen gebruiken.
 
Ontdek met “AMAZING HAYDN” en de Haydn-Club de muziekgeschiedenis van Europa en naast Joseph Haydn nog zovele andere, voor u wellicht onbekende, vaak prachtige werken van componisten, tijdgenoten van Haydn, waarvan u allicht het bestaan niet eens vermoedde.
Doe uw voordeel op concerten, recepties, tijdens onze unieke muziekreizen, enz…

Voor een bedrag van € 35 p.p. (of € 65 voor 2 samenwonenden) als Haydn-vriend en € 100 p.p. als steunend lid ondersteunt u een organisatie met een hart voor mooie muziek en voor de mensen die daarvan houden en die bovendien helemaal door vrijwilligers wordt gedragen.
Interesse? Informeer  u tijdens de concerten aan het "Amazing Haydn" promotiestandje of stort resp. € 35, € 65 of € 100 op rek nr. BE 36-230-043-2002-81 met vermelding “Haydn-vriend(en)” of  “steunend lid” en u krijgt uw persoonlijke clubkaart(en) toegestuurd.

Lees hier onze nieuwsbrief
Joseph Haydn: “Meine Sprache verstehet man durch die ganze Welt!”


wpef9229f7.png