HEALING CENTER
EUROPE CVBA

STUDIES IN
CONSCIOUSNESS
Ferdinand Campionlei 5
B- 1800 Vilvoorde
+32 (0) 252 58 25
GSM: 0479/58 12 89
E-mail: healingcenter@telenet.be
Wil je echt iets van je leven maken?
Inzicht krijgen in jezelf?
Zelf situaties oplossen?
Ben je echt bereid zelf aan je levenskwaliteit te werken?
Besef je dat jij de enige bent die wil en kan veranderen?
In het Healing Center staat bewustwording en innerlijke groei centraal. Hiertoe worden cursussen en workshops georganiseerd die u helpen op uw weg naar meer evenwicht, zelfontplooiing en geluk. Met deze cursussen en workshops kunnen traditionele denkmethoden en blokkades gemakkelijker doorbroken worden.
kwalitatief, diepgaand, confronterend
Elke cursus, elke workshop, elke voordracht georganiseerd door het Healing Center beantwoordt aan deze hoge normen. Het is niet mogelijk jezelf langer te ontwijken; één voor één worden je illusies doorprikt. En zo ontdek je je ware zelf en wordt het leven voor jou één groot feest!
voortdurend onder deskundige begeleiding
Arlette Clauwers, Director Science of Mind, Psychotherapeut, AURA SOMA Counseller, Authorized 13D Master Teacher of Shamballa Multi-Dimensional Healing®, metafysisch raadgeefster, studeerde Science of Mind en genoot een intensieve opleiding door Louise L. Hay aan het Hay Institute in de Verenigde Staten. U bent dus steeds in veilige en zekere handen!
EENS WIL JE ERMEE BEGINNEN!
WANNEER BEGIN JIJ MET JE NIEUWE LEVEN?
Voor meer info, bel of e-mail ons en wij nemen onmiddellijk contact met U op.
Op aanvraag en op afspraak geven wij U graag een vrijblijvende infosessie, waarbij U
de gelegenheid krijgt om al uw vragen te stellen.
Zo krijgt U een helder beeld van wat het Healing Center U te bieden heeft.
Van harte welkom!
Louise L. Hay:

“Het is mij een waar genoegen het Healing Center van Arlette Clauwers in België aan te bevelen aan mensen die spirituele counseling en healing zoeken. Arlette is werkelijk toegewijd om anderen te helpen op hun weg naar innerlijke wijsheid en groei. Het centrum verspreidt zijn boodschap van liefde aan allen die open staan om ze te ontvangen. Vele mensen werden reeds geholpen om zich gezonder te voelen, zinvoller en meer vervullend werk aan te trekken en waardevolle relaties op te bouwen.”

20 oktober 1995

Het Healing Center werd opgericht in 1990 en ondersteunt mensen, die bereid zijn aan zichzelf te werken voor meer evenwicht, vervulling en een hogere levenskwaliteit.

Persoonlijke groei en bewustwording staan centraal.

Love To Live Productions©

Heel jezelf

Om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, meer innerlijke rust en inzicht in jezelf te krijgen. Het is goed de dag hiermee te beginnen. Als je ontwaakt ben je immers zeer gevoelig en open voor deze positieve gedachtestroom.

Twee geleide meditaties-visualisaties

Beluister deze meditaties NIET in de wagen, maar verder kan je ze gebruiken wanneer je maar wil, bijv. als je tot rust wil komen of een bepaalde situatie in je leven wil oplossen. Hoe vaker je deze cd gebruikt, hoe meer je contact krijgt met je innerlijke zelf en hoe sterker en intensiever de boodschappen tot je doordringen. Uiteindelijk zal je positieve veranderingen zien in alle aspecten van je leven en oude negatieve patronen kunnen omzetten in heel makende energie. Ik wens je heel veel succes bij je zelfontplooiing en geef je al mijn liefdevolle steun bij het werken aan jezelf.