Healthydietwebshop

Gezonde en evenwichtige voeding

Introductiepagina

Hallo iedereen,

Mijn naam is Steven en ik ben† pas terug gestart met Herbalife,† Toen ik met de voeding begon woog ik 108,50 kg. Mijn doel is tegen het einde van dit jaar onder de 100 kg te wegen en daar ben ik heel goed voor op weg dankzij onze producten. Ze geven mij de nodige voedingsstoffen† en helpen mij om meer energie en vitaliteit te krijgen.† Voel je fit!

Daarom dat ik kan zeggen dat ik een trotse onafhankelijke Herbalife distributeur ben die altijd op zoek is naar klanten die het zelfde willen ondervinden en deze krijgen gratis begeleiding, zowel in Nederland als in BelgiŽ, wanneer ze starten met onze voeding. Kom zeker eens een kijkje nemen naar onze website waar al onze producten uitgelegd staan. Voor meer informatie kan je ons altijd een e-mail zenden.

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste collegaís die mensen willen helpen naar een goede gezondheid. De opleiding krijg je bij ons en wij zorgen ervoor dat je succesvol wordt. Interesse? Ga naar de website en vul het formulier in of stuur een†† e-mail en wij nemen contact op met je.

 

Steven De Lee

Onafhankelijke Herbalife distributeur

Elisabethlaan 272/3

8400 Oostende

BelgiŽ

Ons adres:

+32495/38.50.33

+3259/43.96.67

info@healthydietwebshop.com