NIEUW

THE FOODMAKER CORNER
Dankzij The Foodmaker Corner, geniet u van de overheerlijke, gezonde producten van The Foodmaker op kantoor. Meer hierover
in het kader hiernaast.

SALAD BAR
Stel zelf uw salade samen met de delicieuze producten uit de salad bar van The Foodmaker!

BINNENKORT ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
Gedaan met cash geld en de daarmee gepaard gaande problemen (onvoldoende cash op zak, niet gepast of tijdig betalen, mobilisatie van personeel)!

U kunt de kwalitatief hoogstaande, ultraverse, gezonde en energierijke salades, pasta's, opwarmbare gerechten, falouches (broodjes) en wraps van The Foodmaker binnenkort online bestellen
en betalen. Meer hierover in het kader hiernaast.

Meer info over THE FOODMAKER CORNER
Bestel en betaal HIER uw lunch en/of avondmaal!

Wat doet Healthy Food @ Work?

Healthy Food @ Work

Nog belangrijk om te weten...

The Foodmaker gebruikt uitsluitend verse en natuurlijke ingrediënten. Geen bewaarmiddelen, geen smaakstoffen en geen verdachte kleurtjes.

Vaak worden voedingswaren kort gepasteuriseerd en benoemt men ze dan als 'vers' terwijl ze dat eigenlijk niet echt zijn. The Foodmaker doet dat niet. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld claimen dat hun verse homemade 'smoothies' écht vers zijn, in tegenstelling tot de meeste andere producten op de markt.

Omdat ze uitsluitend met verse producten werken, laten ze zich inspireren door het aanbod van de markt. Ze lanceren met veel plezier seizoen-specials met ingrediënten die hen op dat moment weten te bekoren.

Elk seizoen worden ze bijgestaan door een Belgische topchef, die zijn persoonlijke toets geeft aan hun menu's en garant staat voor de kwaliteit die ze nastreven.

Duurzaamheid is voor The Foodmaker geen modeverschijnsel. Groen denken zit in hun genen! Van bij de oprichting hebben ze er alles aan gedaan om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. En ook vandaag gaan ze voortdurend op zoek naar producten en werkwijzen om het nog beter te doen.

The Foodmaker voegt de daad ook effectief bij het woord. Dit zijn alvast een aantal belangrijke initiatieven die ze reeds hebben genomen:

  • De verpakkingen van hun wraps, baguettes, side salads, desserten, fruit- en smoothiebekers en hun bestek zijn volledig biodegradeerbaar/composteerbaar.
  • De overige verpakkingen en materialen die niet composteerbaar zijn, zijn dan weer 100 % recycleerbaar.
  • Ze gebruiken 'MSC-zalm' voor hun zalmsla wat staat voor duurzaam gevangen.
  • Ze steunen UNEP (United Nations for Environmental Projects).
  • Door te werken met een logistiek platform waarbij vanuit één centraal punt beleverd wordt door één truck, vermijden ze extra kilometers en overbodige CO2-uitstoot.
  • Ze geven hun overschotten in Antwerpen en Brussel aan goede doelen vlakbij huis: de daklozen in Antwerpen en de voedselbanken in Brussel zijn daar elke avond blij mee.
  • In hun centrale keuken wordt afval omgezet in groene energie.
  • Ze voeren een diversiteitsbeleid in hun bedrijf: hun personeelsbezetting is een weerspiegeling van de maatschappij.

The Foodmaker werkt zoveel mogelijk samen met partners die hun visie en idealen delen.

Er is een houdbaarheid van 5 dagen voor de slaatjes en de wraps, 8 dagen voor de pasta's en de opwarmbare maaltijden, 3 dagen voor de falouches (broodjes), 6 dagen voor fresh bottle smoothies & juices en 16 dagen voor Smoothies Innocent.