In het kort

Hier volgt o.a. bijkomende info betreft organisatie, medewerkers

Organisatie:

Steven Scheirs, Luc Meuris, Joris Claes

 

Pers:

2011

Pierre anthonissen (GVA) schreef:

Vijf jaar terug startten een vijftal dertigers opnieuw met Heide-Lo-kermis. Die was enkele jaren daarvoor, na het overlijden van Fons De Ceuster, ter ziele gegaan. Het vijftal ging er hard tegenaan en bouwden de kermis niet alleen uit tot een grote foor met meer dan tien attracties maar ook met namiddagactiviteiten en een reeks denderende muziekavonden. Vorig jaar kwam zo'n 2.500 man opdagen wat al heel wat was voor zo'n kleine gemeenschap.

Dit jaar wordt weer vijf dagen gefeest. Er is een springkasteel, mosseltent, er zijn volksspelen, er is karaoke, een gratis kleurwedstrijd, een tombola.

Vrijdag 29 juli om 21u. begint met een Mid Summer Party voor de jeugd met de dj's Liberty, Nightlife dj's, Jacknoize, Layers, Elestic, Bounty Hunter, Yves, Insaene en Wout.

Zaterdagavond vanaf 20u. is er een pop- en rockavond met Eveline, een plaatselijk akoestisch talent van Heist-Goor, de coverband GooDCorN en ambianceband Shotgun.

Zondagavond 31 juli is er vanaf 21u. een live optreden van de plaatselijke groep de Music-Line.

Maandag 1 augustus wordt een avond vol karaoke, danscafé en muziek.

Dinsdag 2 augustus wordt de kermis afgesloten met vanaf 21u. een avond met de Prins Junior Band met optreden van "vader" Bobby Prins, nog altijd ontzettend populair in de streek.

Foto hier onder: de organisatieploeg met Koen Van de Velde, Sanny Coremans, Dominique Van Rietvelde, Peter Maes en Steven Scheirs.

Gazet van Antwerpen augustus 2011:

Streekkrant Heist op den Berg augustus 2011:

Het Laatste Nieuws 30 juli 2011:

 

Pers:

2010

Zondagskranten en Heist Forum juni - juli 2010:

2009

2008