Alle spellen van Idee Software zijn volledig gratis (freeware) en bevatten geen spyware, adware, virussen e.d. Idee Software is een hobby en geen bron van inkomsten. Als je wil, mag je echter altijd geld doneren om onze kosten te helpen dragen.

download gratis deze topgames:


game info


game info

Klik hier voor meer gratis spelletjes!

25 augustus 2015 Nieuw: Axiebal

Axiebal is een tweede remake van ons eerste spelletje uit 1994 (Aktie-Bal).

Klik hier voor meer informatie over Axiebal!

24 september 2008 Nieuw: Axiebal 7

De nieuwste telg uit de Axiebal-reeks ziet er heel anders uit dan de eerdere episodes. Axiebal 7 is een fantastisch behendigheids-puzzelspel dat je zeker moet gezien hebben. Volledig gratis!

Klik hier voor meer informatie over Axiebal 7!

5 mei 2008 Medewerkers gezocht!

Idee Software is op zoek naar enthousiaste medewerkers! Je zult er uiteraard niet rijk van worden (we geven alles gratis weg), maar eeuwige roem (of toch iets dat er op lijkt) is wel haalbaar: we zijn op zoek naar vrijwilligers! Kan je tekenen, renderings maken, muziek maken, geluidseffecten ontwerpen, programmeren? Heb je een ander talent dat we kunnen gebruiken? Heb je weleens een spelletje van ons (zoals aXiebal bv.) gedownload, en denk je "dat kan ik even goed"? Of misschien zelfs beter? Of zelfs "bijna zo goed"? Talm niet langer, en neem gewoon contact op! jobs@ideesoftware.be

23 april 2008 aXiebal oplossingen

Als je op zoek bent naar de oplossing van een puzzel uit aXiebal 2004 of aXiebal Winter, kan je nu terecht bij YouTube. De oplossing van elke level (150 in totaal) kan je daar zien. Geef bijvoorbeeld "aXiebal level 21" in als zoekterm bij YouTube om de oplossing van level 21 te bekijken.

aXiebal-fans moeten onze website trouwens in de gaten houden. Binnenkort hebben we groot nieuws!

Klik hier om naar YouTube te gaan.
Klik hier om aXiebal 2004 gratis te downloaden!
Klik hier om aXiebal Winter gratis te downloaden!

1 april 2007 Windows Vista

Alle onze spelletjes zijn aangepast voor Windows Vista en zouden nu zonder problemen moeten werken op zowel Windows XP als Windows Vista! De meeste spelletjes werken trouwens ook nog op Windows 98, Windows ME en Windows 2000.

Klik hier om de spelletjes gratis te downloaden!

5 maart 2007 Nieuwe skin voor LetterStrop

Naast de bestaande skins kan je nu ook gratis een nieuwe skin downloaden voor LetterStrop: LCD! Klik hier meer informatie over LetterStrop.

16 november 2006 LetterStrop

LetterStrop is een nieuw, uiterst verslavend spelletje dat je gratis kan downloaden! Klik hier voor meer informatie!

17 augustus 2006 Retrobox

Onze oude spelletjes zijn terug in één gemakkelijk pakket voor Windows: Retrobox! Dit nostalgische pakket kan je nu gratis downloaden! Klik hier voor meer informatie!

7 augustus 2006 Vernieuwde site

Onze webstek is eindelijk, voor het eerst sinds 2001 als ik me niet vergis, volledig vernieuwd en opgekuist. We waren het deprimerende zwart een beetje beu. :-)

De oude DOS-spelletjes zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, maar dat komt omdat we een schitterende comeback van deze klassiekers aan het voorbereiden zijn! Kom binnenkort nog eens kijken op deze site!

Als je op zoek bent naar Zingamp of Lazarus dan moet je hier zijn!

© Copyright 2015 Hendrik Knaepen, Idee Software. Alle rechten voorbehouden.