Overtuigd? bestel via michelinedejonghe@telenet.be

Herbalife

WAT IS HERBALIFE?

Herbalife is voeding. Het staat geregistreerd als voeding en niet als afslankproduct.
Het is uitgebalanceerde voeding – dus alles in de juiste verhoudingen. De producten bevatten alle benodigde voedingsstoffen en zorgen ervoor dat het lichaam beter gaat functioneren en alle overtollige vetreserves verbrand worden.
Het lichaam gaat in feite reageren op de gezonde voeding die het binnenkrijgt.

GEEN AFSLANKPRODUCT

Het is dus geen afslankproduct, maar cellulaire voeding. Je krijgt er je gewicht vlug mee onder controle.

Je kan er namelijk ook mee aankomen en het wordt gebruikt als sportvoeding, voor de gezondheid en om je energiepeil op punt te houden.
Het probleem met de meeste diëten is dat het heel moeilijk is om het aantal calorieën te beperken, zonder dat dat ten koste gaat van het aantal noodzakelijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

Daarnaast bestaan er ook diëten die zo eenzijdig zijn dat het lichaam al automatisch te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt.

Te weinig voedingsstoffen leidt onder andere tot:

Het gaat er dus om dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt!
Herbalife levert alle voedingsstoffen, maar bevat wel minder calorieën dan een gewone maaltijd, waardoor je heel goed kunt afvallen en je ook meer energie krijgt.  
Eten is ook eigenlijk bedoeld om het lichaam te voorzien van brandstof, maar hoewel iedereen wel weet wat gezond eten inhoudt wordt het steeds moeilijker om gezond te eten – bijna alles is tegenwoordig bewerkt en er zitten steeds minder voedingsstoffen in het eten.

Herbalife wordt gebruikt om...

 

Voeding gebaseerd op wetenschap

De dokters achter het voedingsprogramma zijn:

Zorgvuldig testen

Tijdens het ontwikkelingsproces zijn er verschillende testrondes om ervoor te zorgen dat de Herbalife producten op zijn minst voldoen aan de meest strenge wettelijke richtlijnen. Van het controleren van de zuiverheid en de voordelen van de ingrediënten tot de eindcontrole van de afgewerkte producten.

Geproduceerd met zorg

Herbalife producten worden geproduceerd om op zijn minst te voldoen aan de huidige Good Manufacturing Practices (goede productiemethoden), de hoogste standaarden ter wereld. Deze standaarden zorgen voor systemen die een goed ontwerp, toezicht en controle van de productiemethoden en -faciliteiten verzekeren.

Voeding voor u

We gebruiken geavanceerde technologie om de omgeving te bewaken waar onze afgewerkte producten zijn opgeslagen en we hebben proefmonsters om de kwaliteit te waarborgen tijdens de gehele houdbaarheid van het product.