Herman's Musi Productions

 Onze bands:

 Contact:
 Helstraat 68
 3590 Diepenbeek
 Belgisch-Limburg
 tel 0032 (0)11 72 93 52
 fax 0032 (0)11 72 93 52
 gsm: 0032 (0)475 57 95 07
 e-mail:
hmp@pandora.be


VLAAMS-BRABANTS SAXOFOONKWARTET

In 1998 richtten vier musici (Benny Laureyn, Walter Van Molle, Bob Meesens en Bart Stevens) het Vlaams-Brabants Saxofoonkwartet op, nadat ze het Meestergraadsdiploma Kamermuziek met de grootste onderscheiding behaalden bij Dhr. Ed Bogaard, eredocent aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam en dirigent van het World Saxophone Orchestra. Ondertussen zijn zij ook allen lid van het "Telos-Ensemble", het nieuw Belgisch Saxofoonorkest.
 

Klik om te vergroten !

Het Vlaams-Brabants Saxofoonkwartet, een ensemble in volle bloei, wil het publiek nauw in contact brengen met de saxofoon en diens enorme mogelijkheden.
Stijlvolle eigen interpretaties, ondersteund door intensief samenspel, zijn een verrijking in het Belgische muzieklandschap, zodat het Vlaams-Brabants
Saxofoonkwartet steeds borg staat voor buitengewoon gevarieerde concertprogramma's met een ietwat eigenzinnig karakter.

Het repertoire bestaat zowel uit bewerkingen uit de klassieke literatuur als uit originele composities voor saxofoonkwartet. Dit is een palet gaande van barok tot heden, maar de vier nemen hun luisteraars even graag mee naar het wereldje van de lichte muziek, en zeker ook dat van de jazz.