Vita Vastgoed klik om verder te gaan...

Welkom geachte bezoeker,

met reeds 50 jaar ervaring en onze 2°de generatie, beantwoorden wij dagelijks aan de vragen en noden van onze klanten. Met het oog nadrukkelijk op een goede afwerking, een verzorgde en propere werkomgeving en kwalitatief werk, leveren wij onze diensten met vakmanschap en liefde voor het vak.

Dit kan gaan van het schilderen van plafonds en muren, behangen van muren of behangen van scheuroverbruggend vlies. Renoveren van bestaande of ouderen plafonds en wanden, door het bestaande plakwerk uit te vlakken en overplamuren. Het patineren of polychromeren van plafonds en muren, maar ook lijstwerk; deuren; meubels; … We maken ook gebruik van tijdloze muurversieringen zoals imitatie marmer; imitatie houtsoorten of Trompe L’oeil, en tevens vergulden van stukken in echt bladgoud.

We maken ook gebruik van de oude techniek voor het plaatsen van de Stucco Antico die de Venetiaanse Romantiek doet herleven en de nieuwe techniek zoals de Tacto die niet alleen het zicht verfraaid, maar ook de tast en het gevoel doet prikkelen.

Ook voor een moderne toets kunnen we u een accent in beton imitatie realiseren. Ook voor al uw buitenwerken, gaande van ramen; deuren; poorten; gevels; … staan we tot uw dienst. Dit is een greep uit ons werkgebied en voor verdere informatie staan wij u graag te woord.

Met hoogachting,
Hermans Decor.

Deze website is nog in opbouw.
Vele functies werken nog niet, meer info? Mail ons: decor.hermans@telenet.be

contact
home
familiebedrijf
portfolio
werkwijze
producten