Onze diensten

Wie we zijn

Een veelzijdige en hands-on docent met tonnen energie en bekend door zijn legendarische flexibiliteit. Een docent met passie voor zijn vak en een gezonde reeks principes. Succesvol door zijn ervaringsgerichte manier van coachen en met een duidelijke focus op kwaliteit. Opgeleid in het DOS tijdperk en uitgegroeid tot expert in IT met een sterke visie. Onderscheidt zich vooral door zijn intuitie en de uitgekiende strategische trainingsdoelen die hij zich stelt.

lees meer

Hoe we werken

Leermomenten biedt verschillende lesmethoden. Voorbeelden hiervan zijn klassikale en individuele cursussen, maatwerk trainingen en werkplekbegeleiding. Ons doel is gebruikers van o.a. Office applicaties of diverse technische trainingen te leren hoe zij hiermee eficiënter en effectiever te werk kunnen gaan.

 

lees meer

Waarom voor ons kiezen

Voor klanttevredenheid werd in de laatste beoordeling een score behaald die boven de 90% uitstijgt.

lees meer

Meer over ons

Leermomenten VOF.

Ondernemingsnummer: BE 0809.280.403

CONTACTEER ONS

Ons laatste nieuws

  • Nieuwsbericht Office 365

    De nieuwe Microsoft Office 365 pakketten zijn gebouwd zodat u zakelijk en mobiel kunt werken. Met deze software pakketten kunt u nu vanaf al uw apparaten bestanden beheren en bewerken. Wat opvalt aan deze nieuwe software is het uiterlijk, maar de oude functies zijn gebleven en er zijn nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen besparen. Maak gebruik van Outlook, beheer en werk met collega's aan dezelfde bestanden via uw desktop pc, tablet of smartphone.

  • Nieuwsbericht

    Office 2016 en Windows 10: gemaakt voor elkaar. Maak fraai ogende documenten met de Office-toepassingen die u kent en vertrouwt. Meld u eenmaal aan, waarna uw instellingen en documenten u volgen op Windows-apparaten. Vergroot uw productiviteit onderweg met apps met touchondersteuning voor Windows-telefoons en -tablets.

  • Nieuwsbericht Office 2016

    De samenwerking met de diverse partners werd opnieuw bekrachtigd. Trainingen en aanleren van de nieuwste tools met Office 2016 producten spelen hierbij een belangrijke rol.

GETUIGENISSEN

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS