Aquarium Software

Op deze pagina vindt u enkele programma's die u kunnen helpen met het registreren van wat er allemaal moet gebeuren met je aquarium en op welk tijdstip dit alles moet gebeuren. bv onderhoud, nieuwe aankoop vissen, planten, ....

Sommige files moet je unzippen. klik hier om WinZip.exe te downloaden.


Aquarix is een gemakkelijk te gebruiken engelstalig softwarepakket voor het beheren van uw aquariumgegevens. Het verzamelt alles nodige informatie over uw aquarium(s), vissen, planten, afmetingen, maakt ook statistieken, dagboeken, databases en nog veel meer andere belangrijke informatie. Dit softwarepakket helpt u om alles bij te houden. Bv wanneer u je aquarium terug moet verversen, wanneer de lampen aan vervanging toe zijn vanwege de levensduur, enz. De vele snufjes helpen je zo om je aquarium optimaal te beheren. Zo bijvoorbeeld door je te helpen met ziektes. Dit programma leidt je stap voor stap doorheen heel het proces. Je kan hier ook je waterwaarden ingeven en vervolgens een statistiek opmaken hoe uw waterwaarden evolueren. Voor meer info klik hier.

Je kan eerst een demo downloaden en daarna kan je het aankopen als je er van overtuigd bent dat het echt iets voor jou is.


 

 

Dit software programma is meer gemaakt voor het zee aquarium. Is engelstalig en kan vlot worden gebruikt. Je kan een volledig dagboek aanleggen, een vissen database, database voor lager dieren enzo. Je onderhoudschema kan gemaakt worden. Later na de installatie heb je nog de kans om nog verscheidene database te downloaden. Ook foto's kunnen worden toegevoegd. Er is ook eerst een trail periode en hier na bestaat de mogelijkheid het software pakket aan te kopen. Voor meer info klik hier.

 

 


Fishtank aquarium calculator

Dit programmatje kan gebruikt worden wanneer je van plan bent wat veranderingen aan je aquarium aan te brengen en je wil het gewicht, inhoud, aantal liters enzo van de verandering weten. Deze calculater houdt rekening met het substraat, geplaatste stenen, kienhout e.d. Voor meer info klik hier.

 

Home