Hobbysite, hobbysite, kleding naaien, kleding, naaien, kledij, kleren naaien, breien, kaartjes maken, kaartjes, lezen, boeken, thrillers, romans, site van hilde, hobby's, hobbies, hobby
 

Welkom op de site over mijn belangrijkste hobby's

 

In de lagere school reeds was handwerk één van mijn lievelingsvakken. In het tweede leerjaar leerde ik breien en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Als ik geen breiwerkje op een paar naalden heb staan, voel ik me zeer ongelukkig en haast ik me naar de winkel om wol te kopen. Toen mijn kinderen klein waren, liepen zij dan ook regelmatig rond in nieuwe creaties. Ik breide voor allemaal een ander model truitje, maar in dezelfde wol. Heel dikwijls kreeg ik hier positieve reacties op.

Ook naaien heb ik altijd heel graag gedaan. Mijn eerste naaiwerk was het omstikken van de zomen van flanellen luiers. Die luiers werden later gebruikt door een kennis van mijn ouders, die als vroedvrouw ging werken in Mali. Zij wikkelde daar te vroeg geboren baby's in om ze lekker warm te houden. Later leerde ik dan echte kleren naaien volgens een patroon. Zo maakte ik reeds kinderkleding, jassen, handtassen, suitekleren enzovoort.

Nog een belangrijke hobby die ik beoefen is het maken van kaartjes. Oorspronkelijk waren dat vooral kaartjes in papier en karton. Maar sinds ik een cursus Photoshop Elements volgde, zijn daar ook digitale kaartjes bijgekomen.

Tenslotte heb ik nog een grote hobby, namelijk lezen. Van kindsbeen af was ik reeds lid van de bibliotheek en sinds januari 2011 heb ik één van mijn dromen kunnen waarmaken en werk ik als bibliotheekassistente in een openbare bibliotheek. Elke dag met boeken bezig zijn, is echt een droomjob voor mij. Ik zit dan ook vlak bij de bron en heb altijd wel een boek bij de hand om mij in te verdiepen..

Deze site is gemaakt in Dreamweaver en zal regelmatig bijgewerkt worden. In de voettekst onderaan vindt u de datum van de laatste update.

 
© Copyright Hilde - Laatste update: 17 Mei, 2011