Inkt voor printers

Toners versus cartridges, elke printer heeft nood aan inkt!

Cartridges en toners met inkt voor printersOk, u hebt wellicht een printer. Dan hebt u vast en zeker ook al ondervonden dat de inkt van een printer niet eeuwig meegaat. Indien u af en toe eens een A4tje afdrukt, dan zal ik u wellicht niet horen klagen. Het is pas als met regelmatig stapels papier uit uw printer rollen, dat de kosten wel eens durven oplopen. Inkt voor printers, het is verre van goedkoop!

Indien u op zoek bent naar inkt, dan moet u in de eerste plaats kijken wat voor soort printer u hebt. Is dat een laserprinter, dan moet u de ‘toner’ vervangen. Hebt u een inkjet printer, dan zult u op zoek moeten gaan naar een nieuwe printer cartridge. Waar vindt u nu welk type printer u heeft? Wel, neem er even de handleiding bij, of de oorspronkelijke doos van uw printer. Daar zult u algauw zien of het om een laserprinter of een inkjet printer gaat. Een laserprinter was vaak duurder in aankoop en de ‘toner’ gaat veel langer mee. De traditionele inkjet printers zijn doorgaans goedkoper, maar men moet sneller de cartridge met inkt voor de printer vervangen.

Waar kunt u nu goedkope inkt voor printers kopen? Er zijn eigenlijk tal van mogelijkheden. Zo beschikken de meeste grote supermarkten (Carrefour, Colruyt, Delhaize) vaak over een beperkt gamma aan inktpatronen. Hebt u een minder courante printer, dan zult u het best naar een computerspeciaalzaak of papierspeciaalzaak gaan (Ava, Kwarto, …). Dergelijke winkels hebben een uitgebreider gamma en de kans dat u er het inktpatroon van uw printer vindt, is dan ook veel groter. Neem gerust uw oude inktpatronen mee en toon deze aan de verkoper. Zo verzekert u zich van het feit dat u huiswaarts keert met de juiste inkt cartridges. Ook online kunt u opzoek gaan naar inkt voor een printer. Probeer gerust even onze zoekfunctie op onze site indien u online prijzen wenst te vergelijken of indien u op zoek bent naar manieren om online inkt voor uw printer te kopen.

Gesponsorde links
Een tip: Inkt is duur, toch zeker wat inktpatronen betreft. Zorg er dus steeds voor dat u goed nagaat welke inkpatronen uw printer gebruikt alvorens nieuwe toners of cartridges aan te schaffen. Het online vergelijken van prijzen is ook een aanrader.