Luchtig Logeren

Home.Selectie.Astma & Allergie.Checklist.

Contact             


Luchtig Logeren


Steeds meer mensen appreciëren een luchtig en fris vakantieverblijf. Omdat ze zich daar beter voelen. Of uit noodzaak, omdat ze lijden aan astma of allergie.

In ‘Luchtig Logeren’ vindt u:

 

- Onafhankelijke selectie van hotels, B&B’s en vakantiewoningen zonder huisdieren, rook of vast tapijt. Onafhankelijk: geen enkele uitbater mocht voor zijn selectie betalen!

-
Op vakantie met astma of allergie: tips voor het samenstellen van een persoonlijke vragenlijst, verblijven met aanpassingen en vakantiekampen.  

-
Checklist vakantiewoning: tientallen vragen, die u zich kunt stellen bij het zoeken naar een geschikte vakantiewoning.

 

Belangrijk
Deze website heeft louter als doel informatie te geven, niet om reizen te verkopen of boekingen te verrichten. Luchtig Logeren komt dan ook op geen enkele manier tussen als het gaat om het verstrekken van bijkomende informatie of boekingen.

Hiervoor, én om 100% zeker te zijn van de juistheid van de informatie, dient de lezer zelf contact op te nemen met de aanbieder van het verblijf.

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld en is grotendeels gebaseerd op gegevens die de uitbaters van vakantieverblijven verstrekken. Geen enkele aansprakelijkheid i.v.m. eventuele onjuistheden wordt aanvaard.

 

 

Home  - Disclaimer - Copyright - Contact

 

 

Home