logo LUGO

logo LUGO  is gespecialiseerd in het - naar uw wensen - samenstellen van fotoalbums - "anders", het ontwerpen van geboortekaarten, menukaarten, logo's, illustraties, affiches ... en het tekenen van cartoons (ook voor opleidings- en trainingssessies), karikaturen en fotografische potlood- en pentekeningen.

Gebleken is dat zijn werk meermaals is overgekomen als een "verrassend-origineel" geschenk of aandenken bij diverse gelegenheden (verloving, huwelijk, geboorte, communie, pensionering, jubileum, st-valentijn of gelijk welk andere gebeurtenis die u enigszins belangrijk vindt).

Op deze site vindt u vooral veel informatie terug: voorbeelden, richtprijzen en de garanties waarvoor  logo LUGO  staat. Als u wil dat  logo LUGO  iets voor u ontwerpt, of als u vragen hebt, kan u hem altijd contacteren.

Wie of wat is  logo LUGO? Lugo staat voor LUc GOvaert, en is het pseudoniem, waarmee hij al zijn werken ondertekent.

logo LUGO  doet deze job voor u als een nevenberoepsactiviteit, doch zeker niet met minder zorg. Zijn hoofdberoep is H.R.-consultant of anders gezegd: advies en daadwerkelijke hulp bij personeels- aangelegenheden voor KMO's en grote bedrijven. Indien hiervoor geïnteresseerd: Keer terug naar de startpagina.